HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatma Şahin'i Beştepe'ye çağırdı' iddiası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’i Ankara’ya çağırdığı iddia edildi. CHP milletvekili Barış Yarkadaş, Twitter'da paylaştığı mesajında; 'Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı da Saray'a çağırıldı. Görüşme yarın...' ifadelerini kullandı.

'Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatma Şahin'i Beştepe'ye çağırdı' iddiası

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'In, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’i Ankara’ya çağırdığı iddia edildi.

CHP milletvekili Barış Yarkadaş, Twitter'da paylaştığı mesajında; "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı da Saray'a çağırıldı. Görüşme yarın..." ifadelerini kullandı.

BURSA BELEDİYE BAŞKANI İÇİN FLAŞ İDDİA

Barış Yarkadaş, ayrıca Bursa Belediye Başkanı Altepe'nin Ekim'de yapılacak olan yurt dışı gezisi listesinden çıkarıldığını açıkladı.

'16 BAŞKAN LİSTEDE'

Yarkadaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 'K. Topbaş'a "5 Ekim'e kadar bekle" demişlerdi. Topbaş "pakete dahil olmamak" için istifasını erken verdi. Yoksa bileti bu gece kesilecekti. Bursa Belediye Başkanı Altepe, 8 Ekim'de yapılacak olan yurt dışı gezisi listesinden çıkarıldı. Erdoğan'ın heyetinde olamayacak. İstanbul'da istifa ettirilecek AKP'li belediye başkanlarının sayısı 16... AKP'nin oylarının düşmesinin faturası 16 başkana kesilecek...' ifadelerini kullandı.


En Çok Aranan Haberler