HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan, Fikri Işık ve Org. Hulusi Akar ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar'ı kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ile görüşecek. Org. Akar, sabah saatlerinde de Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelmişti.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Beylerbeyi Sarayı'na geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 17:00'de Beylerbeyi Sarayı'nda Özbekistan Başbakan Yardımcısı Rustam Azimov'u kabul edecek. Kabulün ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'la görüşecek. Fikri Işık saat 16:45 itibariyle Beylerbeyi Sarayı'na geldi. Aynı davetin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a da yapıldığı, Akar'ın da bu akşam Beylerbeyi Sarayı'na gelip Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi beklendiği öğrenildi.

ÖZBEK MİSAFİR DE GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabul edeceği Özbekistan Başbakan Yardımcısı Rustam Azimov da Beylerbeyi Sarayı'na geldi.


(Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar)

GÖRÜŞME PROGRAMDA YOKTU

Görüşmenin içeriğine dair haberde herhangi bir bilgi yer almadı. Erdoğan'ın bugünkü programında bu görüşmeler bulunmuyordu.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NDAN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELER YER ALDI:

Sayın Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Özbekistan heyetinin Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kabulüne refakat için Beylerbeyi sarayında bulunacaktır.

"KARARGAH RAHATSIZ" HABERİ KONUŞULUYORDU

Öte yandan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Hürriyet gazetesinde Cumartesi günü yayımlanan ve tartışma yaratan "Karargah rahatsız" başlıklı haberi için soruşturma başlatmıştı.


(Milli Savunma Bakanı Fikri Işık)

AKAR BUGÜN BAŞBAKAN YILDIRIM'LA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar bugün Başbakan Binali Yıldırım ile Çankaya Köşkü'nde bir araya gelmişti. Fırat Kalkanı Harekatı'ndaki son gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda, Münbiç ve Rakka'ya yapılması planlanan operasyonlar da ele alınmıştı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler