HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

D-100'de kaza: 4 yaralı

Zeytinburnu, D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

İSTANBUL, (DHA)- Kaza, saat 01.00 sıralarında Zeytinburnu, D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 VP 0270 ve 34 HR 5636 plakalı araçlar, aynı yönde seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 2 otomobil yol üzerinde takla attı; araçlardaki 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulanslarla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası ise yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

"ÇOK HIZLI İLERLİYORLARDI"

Kazayı gören Adem Uğur isimli vatandaş, "Sebebiyeti aşırı hız. Olay önümüzde cereyan etti. Çok hızlı ilerliyorlardı. Bir anda önümüze fırladılar. Yarışır gibiydiler. Direksiyon hakimiyetlerini kaybettiler sanırım. Yaralılardan bir tanesi metrobüs yoluna fırladı; oradan zor çıkardık. Toplam 4 yaralı vardı" diye konuştu.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Takla atan otomobillerin çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından, trafik normal seyrine döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler