HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Damada Genelkurmay Başkanı'ndan altın

Damatsız düğün haberi Genelkurmay Başkanı Org. Özel'i harekete geçirdi. Çifte yeni düğün teklif eden Özel, hayır yanıtı aldı. Bunun üzerine komutanları uzman çavuşun evine göndererek altın hediye etti

Damada Genelkurmay Başkanı'ndan altın

Uzman çavuş olan damadın, PKK'ya karşı yürütülen operasyon nedeniyle kendi düğününe yetişememesi haftaya damgasını vuran haberlerden biri oldu.

Hakkari'de uzman çavuş olarak görev yapan damat adayı Nebi Eraslan, bölgede yürütülen operasyonlar nedeniyle birliğinden birliğinden çıkamamış, Osmaniye'nin Sumbas İlçesi'ndeki düğün damatsız yapılmıştı.

Bu haber Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i harekete geçirdi. Orgeneral Özel, Kayseri'de balayında olan damat ve ailesine haber yolladı ve "Nerede istersen orada sana Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hediyesi olarak ikinci bir düğün yapalım" dedi.

DÜĞÜN TEKLİFİNE 'HAYIR'
Ancak damat Nebi Erarslan ikinci bir düğün istemedi. Gerekçesini de "Benim ve ailem için vatan hizmeti düğünden daha önemli ve daha kutsaldır. İleride çocuklarıma şerefle anlatacağım bir düğün olmuştur" sözleriyle açıkladı.
KOMUTANLARI EVE GÖNDERDİ
Aldığı bu yanıttan çok duygulanan Genelkurmay Başkanı, Kayseri Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Ali Demiral ve eşini beraberlerinde Kayseri Komanda Tugay Komutanı'nın eşiyle birlikte damadın kaldığı eve gönderdi.

Komutanlar, uzman çavuşa Genelkurmay Başkanı Org. Özel ve eşi adına mutluluklar diledi, birer altın taktı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler