HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dans etmeyi reddedince kafasından vuruldu

Hindistan’da bir düğünde, sahnede dans eden iki aylık hamile bir kadın gözü dönmüş bir adam tarafından tüfekle kafasından vuruldu.

Hindistan’ın Pencap eyaletindeki bir düğünde gerçekleşen olayda; sahnede dans eden Kulvinder Kaur (25) adındaki hamile bir kadın, beraber dans etmeyi reddettiği sarhoş bir izleyici tarafından tüfekle öldürüldü.

Daily Mail'de yer alan habere göre; iki aylık hamile olan genç kadın, sarhoş izleyiciyle dans etmeyi reddettiği için tüfekle vuruldu. Kafasına isabet eden mermi sonrasında hastaneye kaldırılan Hint kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Kaur'un eşi Rajinder Singht’in ifadesine göre; profesyonel dansçı ve koreograf olan Kaur genellikle düğünlerde performans sergiliyordu.

Singht’in iddiasına göre; Kaur’u vuran kişi damadın arkadaşıydı. Düğünde alkol sınırını aşan Hint adam, dansçılarla beraber sahnede dans etmek istedi fakat damadın arkadaşları tarafından engellendi. Bunun üzerine gözü dönen adam, sahnede dans eden Kaur’u tüfekle kafasından vurdu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler