HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Darbe girişimi iddiası Ankara'yı karıştırdı

Ankara'da gece ortaya atılan yeni bir darbe girişimi iddiası ortalığı karıştırdı.

Darbe girişimi iddiası Ankara'yı karıştırdı

Başkent Ankara'da gece ortaya atılan yeni bir darbe girişimi iddiası ortalığı karıştırdı. İddia öyle bir boyuta ulaştı ki Başbakanlık korumaları acil görev başına çağrıldı.

"KAMYONLAR HAZIRLANDI" İDDİASI

Odatv'nin haberine göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin de iddiayı ciddiye alarak belediye bünyesindeki kamyonları hazırladığı öne sürüldü.

Başbakanlık kaynakları konunun tatbikattan ibaret olduğunu iletse de sosyal medyada AK Partili milletvekilleri ve hükümete yakın isimler konuyla ilgili dikkat çeken mesajlar paylaştı.

"SAKİN OLUN DEĞERLİ KARDEŞLERİM"

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı'na geldiği sırada yanında olan isimlerden AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, konuyla ilgili Twitter'dan, "Sakin olun değerli Kardeşlerim. Her şey kontrol altında" diye yazdı. Külünk'ün bu tweeti onlarca kez retweet edildi.

"SAKİN AMA TEMKİNLİYİZ"

Fatih Tezcan da eski bir tweetini alıntılayarak, "Üst düzey yetkilimizle şimdi görüştüm, Ankara'da sıkıntı yok. Sadece lokal bir dedikodu ve gereksiz panik. Sakin ama temkinliyiz. Bu kadar" ifadelerini paylaştı.

"GELEN GELSİN!"

Hükümete yakın Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Bayram Zilan da darbe girişimi iddiasıyla ilgili "Ayaktayız, ışıklarımız açık. Gelen gelsin!" diye yazdı.


En Çok Aranan Haberler