HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Darbeci generalin eşi mal kaçırmak isterken yakalandı

Şehit Ömer Halisdemir'in öldürdüğü darbeci Semih Terzi'nin eşi, noterde mal kaçırmak isterken katip tarafından fark edildi.

Ankara'da kanlı darbe girişimi gecesi Özel Kuvvetler'e girmek isterken Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in vurarak öldürdüğü darbeci general Semih Terzi'nin tutuklanan eşi Nazire Terzi, 15 Temmuz'dan yaklaşık bir ay sonra üzerindeki mal varlıklarını üçüncü kişilere devretmek için vekalet vermek üzere Ankara'da bir notere gitti.

Noterde çalışan katip Nazire Terzi'yi tanıdı ve işlemi yapmayarak ölen darbeci komutanın mallarının üçüncü kişilere geçmesini önledi.

Darbeci general Semih Terzi'nin tutuklanan karısı Nazire Terzi'nin darbe girişiminden yaklaşık 1 ay sonrasında Ankara'da bir noterde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Nazire Terzi, mal varlıklarını üçüncü şahıslara aktarmak için Ankara'daki bir noterde vekaletname vermek isterken, noter katibi Kerem Sağlıklı onu tanıdı ve işlemi yapmadı.

Terzi'yi tanıyan ve bıçakla kovalayan noter katibi Kerem Sağlıklı, yaptığı açıklamada, "Vekaletname eğer yapılsaydı, intikal edilecekti ve darbeci Semih Terzi'nin tüm malları kaçırabiliyordu. Bu işlemde Ömer Halisdemir gibi bir yiğidin ve 250 tane şehidin hakkı var. Bu hakları yedirtemezdim" dedi. Show Haber


En Çok Aranan Haberler