HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Davutoğlu'ndan ilginç gezi çıkışı

“Bundan 10 yıl sonraya bakanlar ne Gezi ne 17 Aralık manipülasyonunu hatırlayacaklar. Bu yıl tarihe çözüm süreciyle geçecek”

Davutoğlu'ndan ilginç gezi çıkışı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gezi Parkı ve 17 Aralık operasyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Davutoğlu, “Bundan 10 yıl sonraya bakanlar ne Gezi ne 17 Aralık manipülasyonunu hatırlayacaklar. Bu yıl tarihe çözüm süreciyle geçecek” dedi.

Ak Parti Mersin İl Teşkilatı programına katılan Davutoğlu, şu mesajları verdi:

'NAMERTE BOYUN EĞDİK'
“Tarih hiçbir genç acısı, kayıp acısı düşmeyen bu yılı altın yıl olarak yazacak. Çevre bilincine sahip çıkmak adına başlayan ama isyana dönüşen hareketlerle hatırlayabilecekler. Ama ister Toros ister Kürt anaları olsun bu yılı acısız, sızısız bir yıl olarak hatırlayacaklar. 30 yıldır 40 yıldır namerde boyun eğdiğimiz yılları biliriz. Böyle bir devletin başının dik olması mümkün mü. Ama 14 Mayıs 2013’te yani Gezi olaylarının başlamasından hemen önce bu devlet IMF’ye borçlarını kapadı.

TIR TEPKİSİ
Bütün dünya mazlumlarına sahip çıkmaya çalışan bu hükümete yapılanlar değer miydi? Suriyeli Türkmenlere yardımlar giderken oraya giden tıra operasyon yapmaya değer miydi? Allah boğazlardan haram geçireceğine bu baş vücuttan ayrılsın daha iyi. Başımız dik, her türlü hesaba açığız. Telaşa, paniğe gerek yok. Öyle bir algı operasyonu yapıyorlar ki bizimle halk arasındaki kudretli bağ çözülsün.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler