HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne 5 milyon katılım

Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne yaklaşık 5 milyon kişi katıldığı bildirildi.

Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne yaklaşık 5 milyon kişinin katıldığı bildiridi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis helikopteriyle havadan yapılan metrekareye düşen kişi sayısı analiziyle, "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılım ölçümü yapıldı.

Yenikapı Miting Alanı, şehir merkezi ara sokaklar ve Kennedy Caddesi'nin Eminönü ve Zeytinburnu istikametlerinde yapılan ölçümlerde, katılımcı sayısının yaklaşık 5 milyon olduğu belirlendi.

TEK YÜREK MESAJI

Darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbeti, 23’üncü gününde Yenikapı’da milyonlarca kişinin tanıklığında zirve yaptı. 81 il meydanında dev ekranlardan izlenen mitingle, tüm dünyaya ‘Türkiye tek yürek’ mesajı verildi.

MİTİNGE NE KADAR KATILIM OLDU?

Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingine kaç kişinin katıldığı da merak konusu oldu. Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne yaklaşık 5 milyon kişinin katıldığı bildirildi.Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis helikopteriyle havadan yapılan metrekareye düşen kişi sayısı analiziyle, "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılım ölçümü yapıldı. Yenikapı Miting Alanı, şehir merkezi ara sokaklar ve Kennedy Caddesi'nin Eminönü ve Zeytinburnu istikametlerinde yapılan ölçümlerde, katılımcı sayısının yaklaşık 5 milyon olduğu belirlendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler