HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dicle Üniversitesi'nde olay: 3 öğrenci yaralı

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde iki karşıt grup öğrenci arasında iki gün süren olayların ardından bu sabah öğrenciler arasında bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavga çıktı.

Dicle Üniversitesi'nde olay: 3 öğrenci yaralı
Kavgada 3 öğrenci bıçakla yaralanırken, birinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.Dicle Üniversitesi'nde Bilge Gençlik Kulübü önceki gün Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Peygamber Efendimiz' konulu konferansla ilgili bildiri ve afiş dağıtılması yüzünden iki öğrenci grubu arasında taşlı sopalı kavga çıktı.
[ ****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/universitede-kalas-ve-kurekli-kavga--dicle-universitesinde-izinsiz-gosteri/11689/1493229/)
[ ****](https://www.mynet.com/universitedeki-kavga-cizreyi-de-karistirdi-110100688433)
İlk gün 1'i polis 4 kişinin yaralandığı olaylar, dün düzenlenen konferans sırasında da devam etti. Polisin havadan ve karadan gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale ettiği olaylar gün boyu sürdü.
**BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI**
Dicle Üniversitesi'nde iki gündür süren olaylar bugünde devam etti. Kampus içinde iki öğrenci grubu arasında taşlı ve sopalı kavga çıktı. Bıçaklarında kullanıldığı kavgada 3 öğrenci yaralandı. Yaralılar Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.Olay nedeniyle üniversiteye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.Polis, kavgaya karışan bazı öğrencileri gözaltına alırken, sıkı güvenlik önlemleri alındı. Üniversitede gerginlik sürüyor. (DHA)
[Güncel haberler](https://www.mynet.com/guncel-haberler)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler