HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Didim Belediye Başkan Yardımcısı, 2 kişi tarafından dövüldü

Aydın'ın Didim İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP'li Belediye Meclisi üyesi 55 yaşındaki Ercan Atasoy, evinin önünde iki kişinin saldırısına uğrayarak dövüldü.

Didim Belediye Başkan Yardımcısı, 2 kişi tarafından dövüldü

DİDİM (Aydın), (DHA)-Didim Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Belediye Meclis üyesi Ercan Atasoy, dün gece saat 21.00 sıralarında evinin önünde iki kişinin saldırısına uğradı. İki saldırgan, Atasoy'u dövdükten sonra koşarak kaçtı. Didim Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilen evli ve 2 çocuk babası Ercan Atasoy, saldırganlardan şikayetçi oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırının ardından kaçan iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Didim Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Deniz Atabay, Başkan Yardımcısı Ercan Atasoy'a yönelik saldırıyı kınadı. Başkan Atabay, "Şiddet hiçbir zaman ve hiçbir şekilde çözüm yolu değildir, hiç bir zaman da olmamıştır. Demokrasilerde kişilerin kendini ifade etme ve yasal yolları kullanarak itiraz etme hakları daima olmuştur" dedi.

Atabay şöyle devam etti:

"Bu saldırıyı yapanlar başta olmak üzere, şiddetten beslenen bu yola başvuran kişiler çok iyi bilmelidir ki biz kanun ve kurallar dahilinde hukuk zeminde bu işi yapanların ve bu işin arkasında olanların peşindeyiz. Yine çok iyi bilinmelidir ki, eşitlik ve dürüstlük ilkesinden hiç ödün vermeden, yılmadan halkımıza en doğru şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz."

Didim'de daha önce de CHP'li Belediye Meclisi üyesi Sinan Ceyhan da bir berber dükkanında fiziki saldırıya uğramıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler