HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 96. son bölümü izle: Gündüz ölüyor mu? (Diriliş Ertuğrul 97. bölüm fragmanı yayınlandı!)

Diriliş Ertuğrul 96. bölümü dün akşam ekranlara geldi. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümde Ertuğrul Bey'in obaya dönmesi, Selçuklu Sultanı'nın onu "uç beyi" ilan etmesi ve oba beylerinin biat etmesi ekranlara geldi. Kendisine karşı çıkan Sancar Bey, topraklardan sürülürken babası Bahadır Bey, biat etmek zorunda kaldı. Diriliş Ertuğrul 97. bölüm fragmanında ise Karacahisar Kalesi fethi için hazırlıkların başladığı gösteriliyor. İşte Diriliş Ertuğrul 96. son bölümü

Diriliş Ertuğrul 96. son bölümü izle: Gündüz ölüyor mu? (Diriliş Ertuğrul 97. bölüm fragmanı yayınlandı!)

Diriliş Ertuğrul 96. bölümü ile hayranlarını TRT 1 ekranı başına toplamayı başardı. Köle tüccarından kurtularak Ertuğrul Bey'in obasına dönmesi çoğunluk tarafından coşkuyla karşılanıyor. Kardeşi Dündar'ın kendisi yokken verdiği Hanlı Pazarı Bahadır Bey'den alan Ertuğrul Bey, kendisine karşı çıkan, kılıç sallayan Sancar Bey'in hükmünü de verdi. Diğer yandan Ares, Ertuğrul Bey ile sulh anlaşması yapmasına rağmen arka tarafta hain planlarına devam ediyor. Diriliş Ertuğrul 96. son bölüm ile 97. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Diriliş Ertuğrul son bölümde Ertuğrul Bey, aralarındaki hainin kim olduğunu araştırmaya devam ediyor. Baş şüpheli konumunda ise Emir Sadettin bulunuyor. Selçuklu Sultanı Keykubat tarafından Ertuğrul Bey, "Uç Beyi" olarak ilan ediliyor. Bu çoğunluk tarafından sevinçle ve mutlulukla karşılanırken elinden Hanlı Pazar alınan Bahadır Bey, hasedinden ve öfkesinden çatlamaktadır.

"Adaletin kutlu sancağını, Allah'ın izniyle, cihanın dört bir yanına dikeceğiz."

Ertuğrul Bey'in Uç Beyi ilan edildikten sonra ilk işi Sancar Bey hakkında hüküm vermek oldu. Sancar Bey, kendini Çavdar Beyi'yim ve hakkım olanı istiyorum diyerek savunuyor. Fakat Ertuğrul Bey'i bu konuda savunan kişi Sadettin Köpek oluyor. Siyaseti iyi kullanan Emir Sadettin, bir anda yön değiştirerek Ertuğrul Bey tarafından cephe alıyor. Ve Bahadır Bey ile Sancar Bey hakkında verilen hükümleri savunmaya başlıyor. Sancar Bey, obadan sürülürken Bahadır Bey, Ertuğrul Bey'e biat etmek zorunda kalıyor. Yoksa obasıyla birlikte bu topraklardan sürülmek zorunda kalacaktı.

Diriliş Ertuğrul 96. bölümde Ares, kalesinde tehlikeli planlarına devam ediyor. Ölen kale komutanı yerine yenisini atadıktan sonra Türkler hakkındaki hain planlarını tek tek açıklıyor. Ares, Titan adında bir şövalyeden bahsediyor. Ares'in planı ise bu adamı Türk obaların üzerine salmak. Böylece sulhu devam ettiriyor gibi görünerek arkadan obaları yoketmek! Ares bu planında ne kadar başarılı olacak? Diriliş Ertuğrul 96. son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 96. son bölümü izlemek için tıklayınız

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 97. BÖLÜM FRAGMANI "Gündüz ölüyor mu?"

Diriliş Ertuğrul 97. bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen son bölümden sonra izleyicilerle paylaşıldı. Yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey "Uç Beyliğim altındaki bu topraklarda leş kargalarına müsade etmeyeceğim." diyerek Karacahisar Kalesi'nin fetih zamanının geldiğini söyler. Fragmanda Ertuğrul Bey'in merhametinini oğlu Gündüz'ün hayatına mal olacağını söyleyen Ares ile Bahadır Bey ve Karaca'nın hain planları gözüküyor. Fragmanı izleyenler Gündüz ölecek mi sorusunu dile getirdiler. İşte Diriliş Ertuğrul 97. bölüm fragmanı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96. BÖLÜM ÖZETİ

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğunu öğrenmiş ve alplarıyla beraber Hanlı Pazar’a doğru dörtnala yola düşmüştü. Ertuğrul, Hanlı Pazar’ın satışına mani olabilecek mi? Satış anlaşması mühürlenmeden yetişebilecek mi? Dündar’a karşı tavrı ne olacak? Kendisine tuzak kuran Ares’e ne yapacak? Yokluğunda yaşanan gelişmeler karşısında nasıl davranacak?

Çavdar beylerini biat ettirip Hanlı Pazar’ı almaya giden Bahadır Bey, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Beyliği ve Hanlı Pazar’ı alabilecek mi? Ertuğrul ile aralarında nasıl bir münasebet gelişecek?

Tekfur Ares ve Emir Saadeddin, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Ertuğrul’a karşı ortak mı hareket edecekler? Yeni planları ne olacak? Ve Ertuğrul, Ares’e tuzak kurmasının bedelini ödetecek mi?

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler