HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 99. bölüm fragmanı bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman?

Diriliş Ertuğrul hayranlarını üzen haber geçen gün yapımcı firma tarafından geldi. Son bölümü ile izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölüm fragmanı gecikince hayranları yeni fragman niye yayınlanmadı, bu hafta yayınlanacak mı diye sormaya başladı. Peki Diriliş Ertuğrul 99.yeni bölüm fragmanı bu akşam yayınlanacak mı? Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı? İşte 13 Ekim Çarşamba TRT 1 yayın akışı...

Diriliş Ertuğrul 99. bölüm fragmanı bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman?

Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor iken yapımcıdan gelen açıklama hayranlarını üzdü. TRT 1'de yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı "Diriliş Ertuğrul" son bölümü izlenme rekoru kırarken hayranları yeni bölüm fragmanı yayınlanması gecikmedi. Genellikle bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanı ekrana gelen dizinin 99. bölüm fragmanı yayınlanmayınca meraklar artmaya başladı. Diriliş Ertuğrul yapımcısı sosyal medya hesabından konuya dair aşağıdaki açıklamayı yaptı. Bu akşam TRT 1'de dizinin eski bölümü yayınlanacak fakat yeni bölüm yayınlanma tarihi 20 Aralık Çarşamba. Fakat hayranlarının merakla beklediği ise bu akşam Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 99. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi "Diriliş Ertuğrul", 98'inci bölümüyle televizyonda bir yapımın aldığı en yüksek reyting oranlarına sahip oldu. Merakla takip edilen ve dün akşam seyircilerle buluşan yapım, totalde 16,52, AB'de 20,54, ABC 1'de 20,09 olan izleme oranları ile kendi rekorunu kırdı. Dizinin senaristi Mehmet Bozdağ, konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Diriliş Ertuğrul'dan yeni rekor. Teşekkürler Türkiye." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan 96'ncı bölümüyle dizi Total'de 16,40, AB'de 20,53 ve ABC 1'de ise 20,32 reyting oranlarını aldı. Dizinin özet bölümü de reyting sonuçları listesinin 2. sırasında yer aldı. Dört sezon boyunca devam eden "Diriliş Ertuğrul"un proje tasarımını, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ gerçekleştiriyor. Yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği dizinin başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaşıyor.

Diriliş Ertuğrul son bölümü bu şekilde izlenme rekoru kırarken gözler şimdi yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı. Kesin olarak bir bilgi yok ama Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanının bu akşam TRT 1 ekranlarında ve sosyal medya hesaplarından yayınlanması ve hayranları ile paylaşılması bekleniyor. Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölüm fragmanını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı için tıklayınız

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Diriliş Ertuğrul son bölümde; Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi.

Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi? Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?

Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi?

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler