HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölüm ne zaman yayımlanacak açıklandı! Fragman ne zaman çıkacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranları merakla yeni bölümü bekliyorlar ama yapımcılardan kötü haber geldi. Bu hafta Diriliş Ertuğrul dizisi ekrana gelmeyecek. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayımlanacak? İşte 99. bölüm ilgili son gelişmeler...

Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölüm ne zaman yayımlanacak açıklandı! Fragman ne zaman çıkacak?

Her hafta Çarşamba akşamları Diriliş Ertuğrul, en ço izlenen dizi oluyor. Oldukça popüler olan Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranları bir bölüm biter bitmez yeni bölüm fragmanını izlemek istiyorlar. Ancak Diriliş Ertuğrul son bölüm yani 6 Aralık'ta yayımlanan 98. Bölüm sonrası yeni fragman çıkmadı. Bu da Diriliş Ertuğrul takipçilerini meraklandırdı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Yapımcı firmadan yapılan son açıklamaya göre herkesin merakla beklediği Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm 20 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Söz konusu açıklamada geçtiğimiz hafta sette gerçekleşen yangın nedeniyle yaşanan sıkıntılara ve bu nedenle ara vermek zorunda oldukları belirtiliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 99. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN ÇIKACAK?

20 Aralık'a ertelenen yeni bölümün fragmanının ise 13 Aralık Çarşamba akşamı çıkması bekleniyor. Yeni bölüm olmasa da dizinin hayranlarına Çarşamba günü 99. Bölüm fragmanı ile yeni bölümden ipuçları verileceği tahmin ediliyor.

DALYA YILIN SONUNA KALDI!

Diriliş Ertuğrul dizisi 4. sezonunda 100. bölüme çok yaklaştı. Normalde 20 Aralık'a denk gelecekken setteki yangın nedeniyle dizinin dalya diyeceği 100. bölüm 27 Aralık'a kaldı. Böylece 100. Bölüm 2017'nin son Diriliş Ertuğrul bölümü olacak.

DİRİLİŞ SETİNDE YANGIN

Diriliş Ertuğrul setinde yangın çıktığı öğrenildi. Yangın sabaha karşı 04.30 sıralarında Diriliş Ertuğrul dizisinin Riva’da bulunan çekim platosunda meydana geldi. Dizide kullanılan kostümlerin bulunduğu konteynerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında kostümler kül olurken, şirket çalışanları anında olaya müdahale edip itfaiye ekiplerine haber verdi.
İyi bir haber olarak sadece maddi hasar olduğu bildirildi. Ancak setteki yangın 99. Bölümü haftaki bölümün etkiledi ve bölümü erteletti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 99. BÖLÜMDE BEKLENENLER

Dizinin 20 Aralık'ta yayımlanacak 99. Bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Özellikle Sadettin Köpek'e ne olacağı merak ediliyor. Köpek ölecek mi bir şekilde kurtulacak mı? Ayrıca Emir Saadettin ile ilgili gelişmeler de merakla bekleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi. Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak?
Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi? Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak? Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi?

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler