HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul fragman: 97. yeni bölümde Ertuğrul Bey ve alpler Karacahisar Kalesi için kuşanıyor!

Diriliş Ertuğrul 97. bölüm fragmanı yayımlandı. Dizinin yeni bölümünde izleyicileri heyecanlı gelişmeler bekliyor. Ertuğrul ve alpler Karacahisar Kalesi'ni almak için kuşanacaklar. Peki bu hazırlık meyvelerini verecek mi? Alplere karşı kalede ne gibi bir hazırlık yapılıyor? Tarihte Karacahisar kalesinin akıbeti ne oldu?

Diriliş Ertuğrul fragman: 97. yeni bölümde Ertuğrul Bey ve alpler Karacahisar Kalesi için kuşanıyor!

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm fragmanı çıktı. Büyük beğeni toplayan Diriliş Ertuğrul son bölüm sonrası Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı da izleyicilerin ilgisini çekti. Hisarlı Pazar'a gelen Ertuğrul Bey alplere sıranın Karacahisar'a geldiğini açıklıyor. Diriliş Ertuğrul 97. bölüm fragmanı gösteriyor ki yeni bölümde Ertuğrul Bey ve alpler kılıçlarını Karacahisar Kalesi için kuşanacaklar. Peki bu seferin akıbeti ne olacak?

TEKFUR ARES NE YAPACAK?

97. Yeni bölümde Ertuğrul Bey, kalenin içine alpleri gizlice sokacağı ve kalede kim nerede, nöbetçilerin konumu nedir bakılacağı tahmin ediliyor. Diriliş Ertuğrul 97. bölüm fragmanında gizemli biri yakalanıp Tekfur Ares'in karşısına çıkartılıyor. Peki bu kişi kim? Ertuğrul Karacahisar Kalesine gelip Ares ile bu kişi için mi yüzleşecek?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 97. YENİ BÖLÜM FRAGMANINA TEPKİLER

Diriliş Ertuğrul son bölümün beğenilmesi yeni bölüm fragmanına yapılan yorumlara da tesir etmiş dudum. İzleyicilerden son bölümde olduğu gibi Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı Ertuğrul ile Halimenin sarılması dikkat çekti

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜME TEPKİLER

96. Bölüm Diriliş Ertuğrul hayranlarından tam puan aldı. Ertuğrul'un Hanlı Pazar'a gelişi ve bölümün temposu takdir topladı. Hatta izleyiciler bu bölümün özellikle dizinin hayranları düşünülerek yapıldığı yorumunu getiriyorlar. Bir tek artık Ertuğrul'un hayatı tehlikedeymiş gibi yapılmaması isteniyor. Sonuçta pek çok kişi Ertuğrul Gazi'nin yaşamını biliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE OALNLARIN ÖZETİ

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına döndü ve obaya büyük bir sevinç hakim oldu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğunu öğrendi ve alplarıyla beraber Hanlı Pazar’a doğru dörtnala yola düştü. Ertuğrul, Hanlı Pazar’ın satışına mani oldu ve Dündar'ı obadan sürdü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler