HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diyarbakır'a yıldırım düştü! Yaralılar var!

Diyarbakır Çermik'te tarlada çalışan iki kadının üzerine yıldırım düştü. Kadınlardan biri hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı. Olay, saat 15.00 sıralarında Çermik ilçesi Marho mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Havva ve Emine Bozkurt adlı iki kadının üzerine tarlada çalıştıkları sırada yıldırım düştü. Ağır yaralanan kadınlar, çevredeki vatandaşlar tarafından Çermik İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Diyarbakır'a yıldırım düştü! Yaralılar var!

Çermik ilçesi Marho mevkisinde tarlada çalışan kadınların üzerine bugün öğlen saatlerinde yıldırım düştü.Tarlada çalışan 2 kadın yıldırm çarpması sonucu ağır yaralandı. Bir kadın hastanede yapılan kalp masajı ile hayata döndürülürken, durumu ciddi olan diğer kadın ise ambulans helikopterle Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çermik ilçesi Marho mevkisinde tarlada çalışan kadınların üzerine bugün öğlen saatlerinde yıldırım düştü. Akraba olan 44 yaşındaki Havva Bozkurt ile 33 yaşındaki Emine Bozkurt yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çermik Devlet Hastanesi'ne getirilen yarılardan kalbi durmuş olan evli 1 çocuk annesi Havva Bozkurt, yarım saat süren kalp mesajı ile hayata döndürüldü.

Havva Bozkurt Çermik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Emine Bozkurt ise durumunun ciddi olması nedeniyle ambulans helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. iki kadının tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

DİĞER KADININ HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Diğer kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.


En Çok Aranan Haberler