HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diyarbakır'da öldürülen askerlerle ilgili flaş iddia!

Güneydoğu’da asker ve polislere yönelik suikast eylemleri artarken çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Diyarbakır'da öldürülen askerlerle ilgili flaş iddia!

KCK’nın şehir yapılanması YDG-H üyelerinin Diyarbakır’da kapıcılardan apartmanlarda oturan asker ve polislerin listesini aldığı iddia ediliyor.

Lojmanda oturmayan asker ve polislerin adreslerini tespit eden YDG-H militanlarının tespit ettikleri isimlere karşı keşif çalışmaları yaptığı belirlendi. Bugün'ün haberine göre, Huzurevleri, Bağlar ve Gaziler’deki kapıcılardan isim listesini alan örgütün burada yaşayan güvenlik güçlerine yönelik suikast planları yaptıkları tespit edildi.

YETERLİ LOJMAN YOK

PKK’nın keşif çalışmasının duyulması bölgede yaşayan asker ve polis ailelerini de tedirgin etti. Lojmana çıkmak isteyen ailelere olumsuz yanıt verilmesi ailelerin tedirginliğini daha da artırdı.

PLANLI KOPYA EYLEMLER

Önceki gün sokak ortasında şehit edilen Astsubay Nejdet Aydoğdu’nun keşif çalışmasının ardından şehit edildiği de iddia edildi. Astsubay Aydoğdu nizamiyeden çıktıktan sonra eşiyle alışveriş yaparken semt pazarında sokak ortasında vuruldu. Yine Diyarbakır’da ağustos ayında biri İstihbarat Şube’de çalışan iki polis sokak ortasında evine girecekken şehit edilmişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler