HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diyarbakır’da vatandaşlar AVM’nin asansöründe mahsur kaldı

Diyarbakır'da Kurban Bayramı alışverişi için bir alışveriş merkezine gelen vatandaşlar, bindikleri asansörde mahsur kaldı.

AVM'de asansör içerisinde nefes almakta zorluk çeken bir vatandaş camı kırarken, çevredekilerin tepkileri üzerine teknik ekip olaya müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Kayapınar ilçesi Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, Kurban Bayramı için alışveriş yapan vatandaşlar AVM içerisindeki asansöre bindi. Asansör teknik arızadan dolayı zemin kat ile 1'inci kat arasında durdu. 5'i yetişkin, 2'si bebek 7 kişi, bir süre kapının açılmasını bekledi. Kapının açılmaması üzerine içeridekiler nefes almakta zorluk çekti. Bunun üzerine asansörde bulunan bir kişi yumruk atarak camı kırdı. Çevredekilerin tepkileri üzerine teknik ekip olaya müdahale ederek, vatandaşları kurtardı. Bu sırada hava almak için camı kıran ve kanlar içerisinde kalan vatandaş için ise AVM'ye ambulans istendi. Vatandaş tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Olaya tepki gösteren vatandaşlar AVM'yi terk etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler