HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diyarbakır'dan acı haber: Çatışmada yaralanan asker şehit oldu

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 asker yapılan tüm müdahalelere şehit olurken, 2 askerin tedavisinin devam ettiği belirtildi. Şırnak'ta ise Kato Dağı'nda iki gün önce operasyon başlatan Mehmetçik, bir grup teröristi mağarada kıstırdı. Güvenlik kuvvetlerinin "Teslim ol" çağrısına uymayan teröristler ateş açtı, çatışma yaşandı.

Diyarbakır'dan acı haber: Çatışmada yaralanan asker şehit oldu

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı 8 köyde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından bölgede operasyon başlatıldı. İki gün önce başlatılan operasyonda arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında akşam saatlerinde çatışma çıktı.

BİR ASKER ŞEHİT OLDU, 2 ASKER YARALI

Çatışmada ağır yaralanan ve helikopterle Diyarbakır'a kaldırılan 3 askerden 1'i yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Yaralı 2 askerin tedavisi devam ederken, bölgede teröristlerle güvenlik kuvvetleri arasındaki çatışmanın devam ettiği belirtildi.

ŞIRNAK'TA DA ÇATIŞMA ÇIKTI

Araziyi didik didik tarayarak operasyonunu sürdüren Mehmetçik, Kato Dağı'nda bulunan bir mağarada tespit edilen teröristlere 'Teslim ol' çağrısı yaptı.

ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR

Güvenlik kuvvetlerinin çağrısına ateş açarak karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Mağaranın etrafını çeviren güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çatışmanın devam ettiği belirtildi. (İHA)


En Çok Aranan Haberler