HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doktor öldü hastalar çıldırdı: 'Sıramız ne olacak' kavgası

Evinde kalp krizi geçiren 52 yaşındaki Doktor Sami Erbay kalp krizi geçirerek hayatını yitirdi. Erbay'ın yakınları ölüme üzülürken bir şok daha yaşadılar; hastalar 'sıramız ne olacak' derdine düştü!

Doktor öldü hastalar çıldırdı: 'Sıramız ne olacak' kavgası

Ankara’daki Zekai Tahir Burak Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi Çayyolu Semt Polikliniği’nde çalışan 52 yaşındaki Doktor Sami Erbay, dün sabah saatlerinde işe gelmek üzere hazırlandığı sırada evinde kalp krizi geçirdi, tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

HASTA YAKINLARI KENDİ DERDİNE DÜŞTÜ: BİZİM DE MUAYENEMİZ VARDI!

Sözcü'de yer alan habere göre, Erbay’a kalp damar cerrahı olan ağabeyi süratle müdahale etti. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Dr. Sami Erbay müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tüm bunlar yaşanırken, işe gelmeyen Erbay’ı merak eden çalışma arkadaşları acı haberi telefonda öğrendi. Erbay’ın telefonuna bakan bir yakını 52 yaşındaki talihsiz doktorun kalp krizi geçirdiğini, hastaneye kaldırıldığını ancak kurtarılamadığını dile getirdi. Ani vefat haberiyle şoke olan hastane çalışanlarını asıl dehşete düşüren ise Erbay’a muayene olmak üzere hastaneye gelen hasta ve yakınlarının tepkisi oldu.

"DOKTOR VEFAT ETTİ HİÇ Mİ ÜZÜNTÜ DUYMADINIZ"

Hastane yetkililerinin, “Dr. Sami Erbay ne yazık ki vefat etmiştir. Acı haberi biraz önce aldık. Hepimiz büyük üzüntü içindeyiz” açıklamasının üzerine Ersay’a muayene olmak üzere randevu alan ve sıra bekleyen bazı kişiler bağırıp tepki göstermeye başladı. Neye uğradıklarını şaşıran hastane personeli, tepki gösteren ve bağırıp çağıran bir vatandaşa, “Doktor vefat etti, hiç mi üzüntü duymadınız?” çıkışı yapınca aynı kişi, “Bizim de muayenemiz vardı ama” karşılığını verdi. Aynı şahıs, cuma gününe yeniden randevu veren hastane personeline “O gün muayenemiz olmazsa ben size sorarım” diye tehditler savurmayı da ihmal etmedi.

"ÖLÜME BİLE SAYGIMIZ KALMADI"

Erbay ile birlikte çalışan bir yetkili, “Dr. Sami Bey, iyi bir insandı. Hastalarıyla yakından ilgilenir, ultrasonları ayrıntılı anlatmak için tüm aileyi odasına alır, uzun uzun anlatırdı. Ani vefatıyla bizi şoke etti. Hepimiz çok üzgünüz. Ama sonrasında burada yaşananlar toplumun ne hale geldiğinin bir göstergesi gibiydi. Onun ardından yaşananlar artık ölümlere bile saygımızın kalmadığını gösteriyor” dedi.

Vefatın ardından Erbay’ın doktor ve hemşire arkadaşlarının gün boyunca ağladığı, bazılarının hastalarına bakarken bile gözyaşı döktüğü öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler