HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dökülen saçlarınızı geri getirmek ister misiniz?

Saç dökülmesi son yıllarda kadın-erkek herkesin en çok karşılaştığı sıkıntılardan biri. Genetik yatkınlıklardan gündelik hayatın getirdiği stresli durumlara kadar pek çok etkenle saçlarımız dökülüyor.

Dökülen saçlarınızı geri getirmek ister misiniz?

Uzmanlara göre saç dökülmesi farklı nedenlerle ortaya çıksa da günümüzde en çok strese bağlı olarak meydana geliyor. Bunun yanı sıra genetik eğilimler, hamilelik, hormonlar, aşırı A vitamini, B vitamini eksikliği, sağlıksız ve ani kilo kaybı, demir eksikliği gibi nedenlerle de saçlarınız dökülebilir. Hatırlatalım, sağlıklı bir insanda günde 200 tel kadar saçın dökülmesi normal sayılır. Saç dökülmesini bundan daha yoğun olarak yaşıyorsanız mutlaka uzman bir doktordan yardım almalı ve dökülmenin kaynağını doktorunuzun önerileriyle ortadan kaldırmalısınız.

Çeşitli yöntemlerle saç dökülmesini engelleyebiliriz. Peki dökülen saçları yerine getirmek mümkün mü?

Saçsızlık sorunu yaşayan herkese uygulanan Hairex yöntemi ile saçlarınızı geri kazanabiirsiniz. Hairex yöntemi ile saçlarınız 3 aşamadan geçirilir. Tasarım, ürün ve uygulama.

Tasarımda ilk olarak, dökülen ve dökülebilecek olan bölümler incelenerek saçların kıvrım noktasından itibaren büyüme yönleri tespit edilir ve bu sınırları kapsayan bir kalıp çıkarılır. Daha sonra, kişinin ana saçlarıyla % 100 uyum sağlaması için saçların kalınlığı, dalgası, yoğunluğu, rengi ve karakterini içeren örnekler alınır.

Ürün aşamasında ise, tasarımda alınan kalıplardan, kişinin kafa yapısının kalıbı çıkartılır. Bu kalıbın büyüklüğünde ve kafanın tüm eğimini taşıyan, POLY-ACRY adı verilen yapay bir deri üretilir. Şeffaf, ince ve gözenekleri olan bu derinin üzerine, kişinin ana saçlarının tüm özelliklerini taşıyan yeni saçlar, kalıpta belirlenen büyüme yönlerine doğru kıvrım noktasından itibaren tek tek işlenir ve hairex ünitesi tamamlanmış olur.

Sıra uygulama aşamasına geldiğinde tamamlanmış olan saç ünitesi tek kişilik özel kabinlerde, kişinin yaşam tarzına ve kafa yapısına uygun bir yöntemle sabitlenir, kişinin tercih ettiği modele göre saç kesimi yapılır ve ana saçlarıyla uyumu sağlanır.

Saçların yerine getirilme uygulaması sonucunda kişinin saçlarını istediği şekilde tarayabileceği gibi üst düzey sonuçlar alınır. Saçlar dışarıdan anlaşılmayacak kadar doğal bir görünüme sahip olur. %100 uyumlu yeni saçlarla duş almak, denize girmek ve her türlü sportif faaliyette bulunmakta ise hiçbir sakınca yoktur.

Bu yöntemi Türkiye’de uygulayabileceğiniz Hairex ile tanışmak ister misiniz? Detaylı bilgi için tıklayın.

.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler