HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dört nesil birbirini okuttu

Bodrum'un Turgutreis Zeyyat Mandalinci İlkokulu'nda düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğinde, birbirlerinin öğretmenliğini yapan 4 nesil biraraya geldi.

Dört nesil birbirini okuttu

Turgutreis Zeyyat Mandalinci İlkokulu'nda okuyan ve ardından aynı okulda görev yapan 45 öğretmen, okul müdürü Ahmet Özşeker'in daveti ile düzenlenen törende bir araya geldi. Öğretmenler 65 yıllık okuldaki anılarını öğrencileri ile paylaştı. Okulda 23 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan, eski Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez ve CHP Muğla Milletvekili aday adayı Hüseyin Anıl'ın da katıldığı etkinlikte öğretmenler keyifli vakit geçirdi.

GÖREV SÜRELERİ ARASINDA YARIM ASIR VAR

Okuldan mezun olan ve öğretmenlik yapan 87 yaşındaki Rıza Özşeker, okuttuğu öğrencisi ve öğretmen 67 yaşındaki Hüseyin Anıl, onun öğrencisi ve yine aynı okulda öğretmen ve okul müdürü olan 47 yaşındaki Ahmet Özşeker ile Özşeker'in öğrencisi ve aynı okula bu yıl atanan 27 yaşındaki Gizem Yüksel yıllar sonra biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Rıza Özşeker duygularını şöyle dile getirdi:

"Bizim bu okulda öğretmenlik yaptığımız yıllar arasında tam yarım asır fark var. Eğitimde Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görüyoruz. Tüm bunlar Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği yolda, çağdaş ve modern eğitimden ayrılmayan öğretmenlerimizin özverili ve fedakarca çalışmaları sonucu oldu. Bugün 4 nesil bir arada iken bu okulda önce öğrenci olup ardından öğretmenlik yapmanın gururunu bir kez daha yaşıyoruz."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler