HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dosteli Market Tarsus’ta

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hizmete sunduğu Dosteli Market’in Tarsus şubesini açıyor.Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, sosyal belediyeciliğin gereği olarak dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara temel ihtiyaçları olan gıda, giyim ve temizlik malzemesi temini sağlayan Dosteli Market, adım adım ilçelere yayılıyor.

Dosteli Market Tarsus’ta

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hizmete sunduğu Dosteli Market’in Tarsus şubesini açıyor.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, sosyal belediyeciliğin gereği olarak dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara temel ihtiyaçları olan gıda, giyim ve temizlik malzemesi temini sağlayan Dosteli Market, adım adım ilçelere yayılıyor. Kısa süre önce Silifke’de açtığı Dosteli Market ile zincirinin sayısını 4’e çıkaran Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’a açacağı yeni şube ile bu sayıyı 5’e çıkarıyor.
Ürünlerin raflarda hazır bir şekilde yerini aldığı ve vatandaşların kullanımına hazır hale getirilen Tarsus Dosteli Market bu hafta içinde açılacak.
Mersin merkez, Erdemli, Silifke ve Anamur’daki şubeleri ile Mersinli vatandaşlara yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, toplamda 15 bin 604 vatandaşın hayatına dokunarak aile bütçelerine destek oldu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmak, yoksulluğun azalması, toplumsal barış ve hoşgörüyü arttırmak adına geliştirdiği projelerden biri olan ’Dosteli Market’ projesi, Tarsus’ta açılacak olan şubesi ile yaklaşık 20 bin vatandaşın bütçesine katkı sağlamış olacak. Tarsus Şehitkerim Mahallesi Adana Bulvarı’nda hizmete açılacak olan market, bu hafta içinde vatandaşların kullanımına açılacak.
Gülnar’a Dosteli Market müjdesi
Mersin’de herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna tabi olmayan vatandaşlara gıda ve giyim yardımında bulunan Dosteli Market’in 6. şubesi de yolda. Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde ihtiyaç sahibi ailelerin popülüsyonuna göre belirlenen yerlerde açacağı marketin Gülnar şubesi için çalışmaların devam ettiğini belirten yetkililer, Gülnar’da mart ayının sonunda açılacağını da belirttiler.
Dosteli Marketten Kimler yararlanabiliyor?
Dosteli Market’ten, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na başvuran ve dar gelirli olduğu tespit edilen vatandaşlar yararlanabiliyor. Dar gelirli vatandaşların adlarına verilen ve her ay düzenli olarak 200 puanın yükleneceği Mersin Kart ile rahatça alışveriş yapacak olan vatandaşlar, isteklerine göre ister bir seferde, isterlerse ayın farklı günlerinde ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Dosteli Market Tarsus’ta

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler