HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünya Markalar Zirvesi Kasım'da gerçekleşecek

Dünya Markalar Derneği ve Dünya Yaşlılık Derneği’nin beraber düzenlediği, Dünya Markalar Zirvesi, 2015 Kasım ayında Las Vegas’ta, seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşecek.

Dünya Markalar Zirvesi Kasım'da gerçekleşecek

Dünyada markalaşmış, üst yüzey yöneticiler, bürokratlar, yatırımcılar, siyasetçiler, ünlü sanatçılar ile hep birlikte günümüzün konularında Markalaşma’yı ve gelişmekte olan Sağlık Turizm’i alanında İleri Yaş Sağlık Turizmi’nde Markalaşma’yı konuşacağız.

Türkiye’de kendi alanlarında göstermiş olduğu sosyal faaliyetler ile toplumumuzu daha da bilinçlendirme konusunda dikkatleri çeken Dünya Markalar Derneğimiz ve Dünya Yaşlılık Derneğimiz, ilk kez uluslararası bir alanda gerçekleştirecekleri bu önemli zirvede, marka devlerinin buluşmalarının yanı sıra, markalaşma yolunda ilerleyen değişik sektörlerden katılımcıları buluşturacaklar.

2015 Las Vegas Dünya Markalar Zirvesi, markalaşmış katılımcıların deneyimlerini, markalaşma yolunda dikkat edilmesi gereken kuralları da sizlerle paylaşacaklar.

2015 Las Vegas Dünya Markalar Zirvesi, Markalaşma’nın günümüzde ne kadar önemli olduğu bilincinin uyanması ile sektörlerinde yükselmekte olan yeni firmaların Markalaşmaları adına yapacakları Zirvemiz Katılımları ilk adımları olacaktır.

Katılımcılar arasında iletişimin ve iş bağlantılarının da sağlanabilmesinin hedeflendiği zirvede, "Networking" amaçlı geziler düzenlenecek.

Los Angeles’ta başlayacak bu yolculuk, Las Vegas’ta Zirve günümüz ve ardından Gala Gecemiz ile sona erecek. Basın mensuplarının da bulunacağı Muhteşem Gala Gecemizde, katılımcılarımıza Uluslararası akrediteli sertifika verilecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler