HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

E-Devlet kapısı giriş şifremi unuttum, ne yapacağım?

E-Devlet kapısını kullanarak devlet kamu kurum ve kuruluşları üzerinden yapacağınız tüm işlemlere ulaşabilirsiniz. E-Devlet kapısı için bir şifrenizin olması gerekir. İşte şifre almanın yolları...

E-Devlet kapısı giriş şifremi unuttum, ne yapacağım?

Gerçekleştirilen sayısız alandaki işlem kolaylıkları ve de meydana gelen çeşitli yenilikler hayatımızı olumlu yönde etkilemiştir. Dünya üzerinde yapılan tüm işlemlerin artık daha kısa sürelerde yapılmaya başlanması ile ülkemizde bu ilerlemelere ayak uydurmayı başarmıştır. Vatandaşların daha hızlı bir şekilde işlem yapabilmelerini sağlayan bu noktada ki hizmetlere sınır tanımayan işlem kolaylıkları sayesinde bizler artık daha kısa bir zaman dilimi içerisinde işlemlerimizi gerçekleştirmeye başlamışızdır. Kamu kurumları ve de devlete bağlı olarak hizmet veren çok sayıdaki işlemler artın internet üzerinden kısa bir sürede yapılmaktadır. İnternetin günümüzde bu kadar yaygın şekilde kullanılmasının ardından artık vatandaşlar da bu işlemleri daha kolay bir şekilde yapmaya başlamışlardır. İnternetin yaygın halde kullanılması sonucunda bu yapılan online işlemler bütünü bizlerin daha kolay şekilde işlem yapabilmesini sağlar. Artık bu noktada gerçekleştirilen işlemlerin tümüne bizler internet ile erişim kurduğumuz her türlü alandan yardım alabiliriz. Bunun içinde herkes daha kolay bir şekilde gerçekleştirmek istedikleri işlemleri yapabilirler. E-Devlet adı verilen bu uygulama içerisinde sırası ile pek çok işlemi bulundurur. Bu işlemler ile beraber artık vatandaşların her biri işlemlerini bu e-Devlete yer alan hizmetlerden yararlanarak gerçekleştirebilirler.

E-DEVLET GİRİŞİ İÇİN TIKLAYIN

E-devlet sistemi kamu işlemlerinin daha kısa bir sürede yapılmasını sağladığı için vatandaşlar bu noktada daha rahat bir hizmet alabilirler. Bu nedenle e-Devlete giriş yapmak için vatandaşlara çeşitli işlem kolaylıkları sunulmuştur. E-Devlet adı altında hizmet veren pek çok kurum işlemlerini daha kısa bir sürede internetten yapılabilmektedir. E-Devlet aynı zamanda oldukça kolay bir girişe sahip hizmet alanıdır. Aşağıdaki yazıda bu sisteme giriş seçeneklerini ayrıntılı bir şekilde açıkladık. Sizler de aşağıda ki yazıda yer alan bilgileri okuyarak e-Devletten nasıl yararlanabileceğinizi kolayca öğrenebilirsiniz. Ve de bu alanda yapılan işlemlerin her biri için yapılan aşamaları aşağıda bulabilirsiniz.

Online işlemler bütünü olan e-Devlet uygulamasına üç farklı giriş seçeneği ile giriş yapılabilir. Mobil imza, e-Devlet şifresi ile giriş ve de elektronik imza ile giriş seçeneklerini kullanarak bu sisteme giriş yapabilirsiniz. E-Devlet alanında bulunan bu hizmetlerden kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz. E-Devlet herkese açık bir sistemdir. On sekiz yaşını dolduran herkes kolayca bu sisteme giriş yaparak hizmetlerden yararlanabilir. E-Devlet adı altında bulunan hizmetleri vatandaşların tümü kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Bunun yanında bir de yapılan bu çalışmaların sonucunda herkes kolay bir şekilde e-Devlete gelerek işlem yapabilirler. E-Devlet adı altında hizmet veren çok sayıda kamu kurumu olduğu için vatandaşlar bu işlemlerini bu sistem üzerinden halledebilirler. E-Devlet şifresi ile giriş için öncelikle en yakınımızda bulunan bir PTT şubesine başvurmamız gerekir. T.C kimlik numaramız ve 2 TL olan işlem ücretini postanede bulanan görevliye bizler teslim ettiğimiz takdirde şifremizi temin alabiliriz. Böylece resmi siteye olan girişimizi yapabiliriz. Vatandaşlar olarak bizler her türlü alada kullanabilecek olduğumuz bu sistemi gönül rahatlığı ile kullanabiliriz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler