HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebeveynlerin Hayatını Kolaylaştıran Teknolojik Cihazlar

Gittikçe değişen teknoloji ebeveynler için ilgi çekici hale geldi. Ebeveynlerin günlük yaşamını kolaylaştıran ve çocuklarıyla iletişimlerini güçlendiren cihazlara yakından bakalım istedik;

Taşınabilir TV

Taşınabilir TV ile televizyon izleme keyfini kesintiye uğratmadan mobile taşıyabilirsiniz. Yani; televizyon çantanıza giriyor ve her yerde sizinle birlikte. Projektör, mobil hotspot, taşınabilir şarj özellikleriyle Akıllı TV'yi oldukça yetenekli bir projektör olarak düşünebilirsiniz. Özellikle çocuğunuzla birlikte izlemek istediğiniz videoları seyahatte, dışarıda ve her yerde arkanıza yaslanarak izleyebilirsiniz.

Moonlite Projektör

Moonlite, bir anne kızın uyku öncesi hallerinden ilham alınarak üretilmiş bir proje. Yazılım mühendisi bir anne tarafından geliştirilen Moonlite Projektörün özelliği şu: Akıllı telefonunuza taktığınız küçük bir projektör ile telefonunuzun flaşını kullanarak çeşitli görselleri tavana ya da duvara yansıtabiliyorsunuz. Çocuklara okuma sevgisi aşılamayı amaçlayan Moonlite’ın projektörlerinin içerisinde hikaye görselleri bulunuyor ve hikayelerin sesleri, metinleri tavana yansıyarak görsel bir şölene dönüşüyor.

Snoo Robo (Gece uyanmaya son veren beşik)

Küçük bebeği olup gece uykularından şikayetçi olmayan neredeyse yok gibidir. Teknoloji buna da çözüm buldu ve Snoo Robo adında yepyeni bir beşik üretildi. Çocuk doktoru Harvey Karp tarafından geliştirilen beşik, tahtadan yapılmış sıradan bir beşik gibi görünse de yatağın altında bulunan sensörler, mikrofonlar ve hoparlör ile farklı bir tasarıma sahip. Bebekler elektromanyetik radyasyona maruz kalmıyor. Bebeğin ağlama hızına göre yatağın sallanma hızı değişiyor. Bebek hala ağlamaya devam ediyorsa bunun sıradan bir uykudan uyanma durumu olmadığını anlayan ebeveyn duruma müdahale ediyor.

Kiddy Lock (Çocukların telefondan alışveriş yapmasını engelleyen kılıf)

Çocukların telefon kullanımı bazen ebeveynler için zarara yol açabiliyor. Çeşitli sitelere giren çocuklar bilmeden yüklü satın almalar yapabiliyorlar. Kiddy Lock bu durumu engelleyen bir telefon kılıfı. Ana ekran tuşunu kapatan kılıf sayesinde çocuklar parmak iziyle alışveriş yapamıyor ve sadece sizin seçtiğiniz uygulama içerisinde kalıyor.

Onun güvenliği sizin huzurunuz, Alcatel Move Time ile gözünüz arkada kalmasın

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati ile çocuğunuzu her an takip edebilir ve nerede olduğundan haberdar olabilirsiniz. Toza ve suya dayanıklı akıllı saat ile çocuğunuz sizin belirlediğiniz 10 kişi tarafından aranabilir ve sadece tanımlanan kişilere arama yapabilir.
Elektronik çit özelliği sayesinde ise belirlediğiniz alanın dışına çıktığında size bir uyarı bildirimi gelir. Herhangi bir acil durumda çocuğunuz SOS tuşuna basarak size ve önceden rehbere tanımladığınız kişilere hem mesaj ile konum gönderebilir hem de arama yapabilir.

Keşfetmek için tıklayın.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler