HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ece Çelik'in sağlık durumu nasıl? Doktorundan son dakika açıklaması

Özel bir televizyon kanalında katıldığı yemek yarışmasında birinci olan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Ece Çelik'e erkek arkadaşı olduğu iddia edilen İbrahim Deveci kamyonetiyle çarptı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan ve 16 gündür yoğun bakımdaki tedavisi devam eden Ece Çelik'in sağlık durumuyla ilgili doktorundan son dakika açıklaması geldi.

Adana'da erkek arkadaşı İbrahim Deveci’nin kamyoneti ile çarptığı iddia edilen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Ece Çelik’in yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Peki Ece Çelik'in sağlık durumu nasıl? Tüm Türkiye bu sorunun cevabını merak ederken, doktoru genç kızın son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Özel bir televizyon kanalında katıldığı yemek yarışmasında birinci olan Çukurova Üniversitesi İç Dekorasyon Bölümü öğrencisi Ece Çelik, 31 Temmuz’da erkek arkadaşı olduğu iddia edilen İbrahim Deveci ile eski erkek arkadaşı Hüseyin A. nedeni ile tartıştı. İddiaya göre Deveci araçtan indirdiği Ece Çelik ve arkadaşlarının üzerine kamyonetini sürdü. Sevgilisi Ece Çelik’i ezip, Hüseyin A.’ya da çarpan İbrahim Deveci, olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Ece Çelik, bir gözünü kaybederken, bitkisel hayata girdi, Hüseyin A. ise kazayı hafif atlattı.

DOKTORU KONUŞTU! İŞTE ECE'NİN SAĞLIK DURUMU

18 gündür yoğun bakımda tedavi gören üniversite öğrencisi Ece Çelik’in doktoru Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mazhar Özsoy, hastası hakkında şu bilgiyi verdi:

"Burada hastayı yatırdık ve beyin kanaması tespit edildi. Beyindeki kanama boşaltıldı. Geldiğinde hastanın genel durumu kötüydü. Yapılan işlemlerden sonra uyutuldu ama şu an uyandırıldı. Biraz tepkileri var ama hayati tehlikesi devam etmekte."

'HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR'

Ece’nin kafasında şişme olduğunu, bunun için de kafatası kemiğinin bir parçası çıkartılarak karın boşluğuna konulduğuna söyleyen Özsoy, "Beyinde yer açılması için kafatasının bir parçasını karına diktik. Şu anda bizi anlamıyor, anlamlı olarak bakmıyor. Ama el kol hareketleri var. Gözlerini oynatıyor. Ancak hayati tehlikesi devam ediyor. Daha uzun süre bizimle kalacak"

ECE ÇELİK KİMDİR?

Göz6 yarışmasını kazanan Ece Çelik 23 yaşında bir üniversite öğrencisi. Elazığ Doğumlu olan Ece, Adana’da yaşıyor ve Çukurova Üniversitesi İç Dekorasyon Bölümünde eğitim alıyordu. Spor yapmayı ve özellikle yüzmeyi çok seven Ece’nin, konserlere gitmek de en büyük hobisiydi. Çelik yarışma boyunca,iddialı tavrı ve eğlenceli kişiliği ile dikkat çekmişti.


En Çok Aranan Haberler