HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Efkan Âlâ’dan Berkin Elvan açıklaması

İçişleri Bakanı Efkan Âlâ Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili yeni tanıkları iddiaları için "Soruşturma başlattık. Ayrıca Burakcan'ın ölümü de araştırılıyor. Bittiği zaman açıklayacağız" dedi.

Efkan Âlâ’dan Berkin Elvan açıklaması

İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, gazetecilerin sorularını cevapladı. Hürriyet'in haberine göre, Berkin Elvan’ın ölümüyle ilgili son günlerde çıkan yeni tanıkların “Polislerin doğrudan ateş ettiği” iddialarının hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

Bütün olayları son derece ciddi ele alıyoruz. Müfettişleri görevlendirdik soruşturma yapıyoruz. Bu ülkede hiçbir şeyin, hiçbir yanlışın üstü örtülmez. Kamuoyundan gizli tutulmaz ama bulunduğumuz yer bulunduğumuz pozisyon olayların sonucunu peşinen ilan etmeye uygun değil. Bütün imkanlarla olayları soruşturup, sonuçlandığı zamanda kamuoyunu bilgilendireceğiz. Yalnızca Berkin Elvan’ın değil ertesi gün hayatını kaybeden Burakcan Karamanoğlu’nun ölümünü de aynı titizlikle soruşturuluyor.

BENİ MUHATTAP ETMEYİN”

Bakan Âlâ, dün akşam bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunun eski Polis Müdürü Ali Fuat Yılmazer’in iddialarının sorulması üzerine ise “Siz gazetecilerin İçişleri Bakanı’nı muhatap edeceğiniz kişiye dikkat etmenizi ve seçmenizi istiyorum. Zaten devlet olarak gereken her şeyi yapıyoruz” dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler