HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ege Denizi'nde kaybolan kişi aranıyor

İzmir'in Çeşme ilçesinde, pazar günü arkadaşlarıyla balık tutmaya çıktığı şişme botun akıntıya kapılması üzerine, kıyıya ulaşıp yardım çağırmak için denizde atlayan ve 4 gündür haber alınamayan 20 yaşındaki Orhan Bingöl'ü arama çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşları Soner Ünlü (32) ve Murat Öner (28) ile pazar günü Gerence Körfezi'nde şişme botla deniz açılan Orhan Bingöl, botun akıntıya kapılıp sürüklenmesi üzerine, "yüzerek kıyıya ulaşıp yardım çağırmak" için bottan denize atladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince Karaburun ilçesi Eğriliman önlerinde fark edilerek kurtarılan iki kişi, arkadaşları Orhan Bingöl'ün kıyıya ulaşmak için denize atladığını ve kendinden haber alamadıklarını söyledi.

Yapılan araştırmada Orhan Bingöl'ün kıyıya ulaştığına dair bir ize rastlanamayınca, Sahil Güvenlik botları ve dalış timi tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Sualtı Dalış Grubu'nun da katıldığı arama çalışmalarına, pazar gününden bu yana hava şartlarının elverdiği sürelerde devam edildiği, şu ana kadar bir ize rastlanılmadığı bildirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler