HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ege yine sallandı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde saat 05.14'te Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Manisa'nın merkezi ile çevre illerden de hissedildi. Saruhanlı'da merkez üssü Kumkuyucak Köyü olmak üzere saat 05.14'te Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 9.9 kilometre altında gerçekleşirken, Manisa il merkezi ile çevre il ve ilçelerden de hissedildi.

Ege yine sallandı

İlk belirlemelere göre, depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

DÜN 5.1 İLE SARSILMIŞTI

Manisa ve İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi, akşam saatlerinde Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğündeki depremle sallandı. Vatandaşlar Manisa’da meydana gelen deprem nedeniyle sokaklara döküldü. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü’nün merkez üssünü Manisa’nın Saruhanlı İlçesi olarak saptadığı deprem saat 18.53’te ve yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldi.

DEPREMDE EVİ HASAR GÖREN VATANDAŞLAR İÇİN ÇADIR KURULDU

Depremin şiddetinin yoğun hissedildiği Gölmarmara ilçesine bağlı Tiyenli Mahallesinde de yaklaşık 35 evde hasar meydana geldi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem sonrası AFAD ekipleri Tiyenli Mahallesinde çadır kurdu.

Evleri hasar alan vatandaşların bir kısmı yakınlarının evlerine sığınırken, bazıları ise kurulan deprem çadırlarına yerleşti. AFAD ve Kızılay ekipleri vatandaşlara erzak desteğinde bulundu.

Ayrıca mahalle camisinde oluşan hasar nedeniyle teravih namazını kılmak isteyen vatandaşlar, servislerle Değnekler Mahallesindeki camiye götürüldü

AJANSLAR

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler