HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

El Bab şehidinden geriye silah arkadaşlarıyla söylediği türkü kaldı

Suriye'de devam eden 'Fırat Kalkanı' harekatında, El Bab'da IŞİD'li teröristlerce şehit edilen askerlerden Piyade Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın'dan geriye türkü söyledikleri görüntüler kaldı.

Geçen cuma günü Tokat'ın Erbaa İlçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanan, Piyade Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın'ın, Suriye'de üç silah arkadaşı ile birlikte söylediği türkünün videosu ortaya çıktı.

Sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılan videoda, şehit Uzman Çavuş Yalçın'ın, ilk olarak "Yer bilinmedik yerler, Suriye" dediği duyuluyor. Daha sonra şehit Ali Sezai Yalçın ile üç arkadaşı, 'Mihriban' türküsünü söylüyor.

Videoda ayrıca askerlerin Türkiye'ye selam göndermeleri yer alıyor.

NİŞANDA GİYDİĞİ TAKIM ELBİSE TABUTU ÜZERİNE ÖRTÜLMÜŞTÜ

İstanbul'da 24 gün önce nişanlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın, 3 ay sonra hayatını Özge İslam'la birleştirmeye hazırlanıyordu. Acı haberle şehidin ailesi ile birlikte nişanlısı da büyük üzüntü yaşadı. Şehidin nişanında giydiği kıyafet, bir yakını tarafından tabutunun üzerine örtülmüştü. Şehit Yalçın'ın geride sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı nişan fotoğrafları kaldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler