HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ'da patlama anı videosu ortaya çıktı. Elazığ'da patlama böyle görüntülendi

Elazığ'da patlama anı videosu ortaya çıktı. Bir düğün esnasında çekilen videoda Elazığ'da patlama anı bütün dehşetiyle ortaya çıktı. Elazığ'da yaşanan patlamada 3 polis şehit oldu.

Elazığ'da patlama anı videosu ortaya çıktı. Elazığ'da patlama böyle görüntülendi

Ülkemizde ard arda patlama haberleri gelmeye başladı. Dün Van'da yaşanan patlamanın ardından, bugün Elazığ ve Bitlis'te de patlamalar meydana geldi. Teröristler tarafından bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen saldırılara dair görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Elazığ'da patlama anı videosu ortaya çıktı. Elazığ'da patlama anı görüntülerinde bomba yüklü bir kamyonun teröristlerce infilak ettirdiği görülüyor. Kent merkezine 6 kilometre uzaklıkta gerçekleştirilen patlamanın şiddeti oldukça büyük oldu.

ELAZIĞ'DAKİ PATLAMADA 3 POLİS ŞEHİT OLDU

Elazığ Valiliği, Elazığ'da patlamanın ardından yazılı bir açıklama yaptı. Valilik'ten yapılan açıklamada, "18 Ağustos 2016 tarihinde saat 09.15’te transit minibüs tipi bombalı bir araçla Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüze saldırı düzenlenmiştir. Bomba yüklü araç, Emniyet Müdürlüğünün çevre duvarının dışında patlatılmıştır. Saldırı neticesinde, 3 emniyet mensubu şehit olmuş, 170 kişi de yaralanmıştır. Yaralıların tedavileri ilimizdeki değişik hastanelerde devam etmektedir. Olayla ilgili soruşturma tüm yönleriyle sürdürülmektedir."

Elazığ'da patlama anının ardından Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nün bahçe duvarının dışında yaklaşık 2 metre derinliğinde ve 5 metre çapında bir çukur meydana geldi. Yine patlamanın etkisi ile Emniyet'in bahçesinde bulunan araçlar alev alarak yanmaya başladı. Emniyet Müdürlüğü büyük zarar görürken, binanın kapı, pencere ve duvarları yıkıldı, içeride de büyük tahribat oluştu.

Elazığ'da patlama anı görüntüsü:


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler