HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elektrik kesildi, iş yerlerine giremediler

Kırklareli'nde bazı vatandaşlar, elektrik kesintisi dolayısıyla iş yerlerine giremedi.

Karakaş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki bazı kuyumcular, kesinti nedeniyle elektrikle çalışan kepenklerini kullanamadı. İş yerlerini açamayan esnaf, çevredeki pastane ve çay ocaklarında elektriğin gelmesini bekledi.

Kuyumculardan Halit Arınan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 saat elektrik akımının gelmesini beklediklerini söyledi.

Dükkanlarını açamadıkları için maddi kayba uğradıklarını savunan Arınan, "Yasal haklarımızı arayacağız. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Geçen gün elektrik faturamızı bir gün geç yatırdık diye elektriğimizi kestiler. Elektriği açtırmak için de para ödedik. Ben tansiyon hastasıyım. Saatlerdir elektriğin gelmesini bekliyorum" diye konuştu.

Trakya Elektrik Perakende Satış AŞ (TREPAŞ) Müdürü Mesut Çamdere ise elektrik akımının sağlandığı trafo merkezindeki ana kablonun arızalanması nedeniyle kente bir süre elektrik verilemediğini söyledi.

Arızanın giderildiğini belirten Çamdere, herhangi gibi bir aksaklık yaşanmaması için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. (AA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler