HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emine Erdoğan elbisesi ile Çin'e damga vurdu! İşte o çok konuşulan Emine Erdoğan elbisesi...

Çin'de Büyük Halk Meclisi'nde düzenlenen akşam yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan'la birlikte katıldı. Gecenin en çok konuşulanı ise Emine Erdoğan'ın elbisesi oldu. İşte o çok konuşulan elbise...

Emine Erdoğan elbisesi ile Çin'e damga vurdu! İşte o çok konuşulan Emine Erdoğan elbisesi...

Çin'de düzenlenen Kuşak ve Yol Forumu'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Halk Meclisi'nde Çin Devlet Başkanı Xi Jinping tarafından karşılandı. Recep Tayyip Erdoğan, aile fotoğrafında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yanında yer alırken geceye Emine Erdoğan'ın elbisesi damga vurdu.

EMİNE ERDOĞAN ELBİSELERİ İLE GÜNDEMDE

Katıldığı her davette giydiği elbiselerle adından söz ettiren Emine Erdoğan'ın Çin'de giydiği elbise de çok konuşuldu. Kaftan tarzında giydiği işlemeli bir elbise gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Emine Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, katıldığı Büyük Halk Meclisi'nde Çin Devlet Başkanı Xi Jinping tarafından karşılandı. Fotoğraf çekiminin ardından Çin Devlet Başkanı Xi Jinping tarafından kısa bir konuşma gerçekleştirdi ve akşam yemeğine geçildi.

EMİNE ERDOĞAN HAKKINDA

12. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi olan Emine Erdoğan, 16 Şubat 1955'te İstanbul da doğdu. Siirtli Hayriye ve Cemal Gülbaran'ın kızı olan Emine Erdoğan, eğitimine Zeynep Kamil İlkokulu’nda başladı, daha sonra Mithatpaşa Akşam Sanat Okulu’na devam etti ancak buradan mezun olmadı. 15 yaşında iken ağabeyi Hüseyin'in örtünmesini istemesini ‘Nasıl Örtündüler?’ kitabında şöyle anlattı: "...O kadar ki ağabeyim bana örtünmem gerektiğini söylediği zaman intihar etmeyi bile düşünmüştüm. Nasıl olur da örtünürdüm! Çevremde bir tane örneği yoktu. Köy gibi bir yerde olsam neyse... Orada dikkati çekmezdim. Ama burada olamazdı. Bu karışık duygular içindeyken, bir vesileyle Şule Yüksel Şenler’le tanıştım. Bu tanışma beni çok etkiledi. Böylelikle bir Müslüman hanımın hem modern hem kültürlü hem de örtülü olabileceğini gördüm. Hemen o anda örtünmeye karar verdim."

İdealist Kadınlar Birliği'ne katılan ve burada Recep Tayyip Erdoğan ile tanışan Emine Erdoğan, 4 Temmuz 1978 tarihinde evlendi ve Ahmet Burak, Necmettin Bilal, Esra ve Sümeyye adlarında dört çocuğu dünyaya getirdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler