HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En iyi motor yarışı oyunları: İndirmeden tıkla oyna, hız radarına takılmadan yarış!

Hız severlerin en sevdiği oyun türlerinden biri de Motor yarışı oyunlarıdır. Motor yarışı oyunları ile adrenalin seviyenizi artırabilir, hayal ettiğiniz o motor ile radar sorunsalı yaşamadan rakiplerinizi bir bir geçebilirsiniz. Bazı motor yarışı oyunları gerçekçi bir atmosfer sağlarken bazıları ise basit ama eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor. Son yıllarda internetten oynanan en iyi motor yarışı oyunlarını bir araya getirdik. İşte en güncel motor yarışı oyunları...

En iyi motor yarışı oyunları: İndirmeden tıkla oyna, hız radarına takılmadan yarış!

Motor yarışı oyunları kategorisinde, kaliteyi öne çıkaran ilk faktör grafik kalitesi olabilir. Ancak artık PC'de oynayabileceğiniz bazı motor yarışı oyunları, 30-40 GB'lık bir internet verisi kullanabiliyor. Dolayısıyla tarayıcıdan oynanabilecek motor yarışı oyunları da tercih edilebilir. Oyuncular açısından internet tarayıcınızdan oynayabileceğiniz en iyi motor oyunları da grafik olarak sistem mimarisi kullananlara nazaran biraz daha düşük seviye kalsa da; kaliteli ve farklı türde keyif arayanlar için oldukça keyifli olabiliyor.

Kişisel bilgisayar kategorisinde baz alındığında; 2017'nin en fazla dikkat çeken motor yarışı oyunlarından bazılarına bakmak gerekirse; Ride oyunu bunlardan bir tanesi. Tamamiyle DirectX 12 mimarisine yönelik geliştirilen Ride motor yarışı oyunu, aslında sistem gereksinimi açısından da pek fena değil. Intel Core işlemci ailesinden minimum 5. nesil i3 işlemci istiyor. Farklı bir kategoride olsa da, Forza Motorsport 6, en gerçekçi ve en iyi savaş oyunlarından bir tanesi.

EN İYİ MOTOR YARIŞI OYUNLARI

Hem sistem mimarisi üzerinden hem de tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz oldukça iyi motor yarışı oyunları son oyun fuarlarının da bitmesiyle birlikte piyasaya sürüldü. Bu oyunların bir kısımı internet tarayıcısı formatında da oynanabilir. Sistem mimarisi kullanan en iyi motor yarışı oyunlarından bir tanesi, Superbike Racers isimli bir PC oyunu.

Traffic Rider: Hız tutkunuzu İngiltere sokaklarında gidermek ve tam bir motosiklet ustası olmak istiyor musunuz? Traffic Rider oyunu hız tutkunları için harika bir oyun. Motor oyunlarını sevenler için tasarlanmış olan Traffic Rider oyunu zamanınızı iyi geçirmenizi sağlayacak. Oyunda motor yarışındasınız ve oyunu birinci bitirebilmek için rakiplerinizin önüne geçmeniz gerekiyor. Klasik motor yarışı olan Traffic Rider oyununu oynamak için “Play” tuşuna basın ve oyuna devam edin. Oyunu mouse ile oynayabilirsiniz. Mouse sol butonuna basılı tutun ve motorunuz hareket etsin. Aynı zamanda mouse hareketleri ile motorun virajlardan ve engellerden sıyrılıp daha hızlı olmasını sağlayabilirsiniz. Dikkatli ve hızlı olmayı unutmayın.

Bu bağlantıyı tıklayarak, motor yarışı oyunlarını oynayabilirsiniz...

Bike Racing 2: Bu oyun, hız ve motor severler için gayet güzel bir oyundur. Oynanması gayet basit olan bu tuşu yön tuşlarından aşağı tuşu hariç hepsi ile oynayabiliriz.Yukarı tuşu gaz verir sağ ve sol tuşlarda dönmemizi sağlar. Oyuna orta üst kısımda olan ışıklardan sırası ile kırmızı sarı ve yeşil yanması ile başlıyoruz. Oyunda ilk süremiz 40 saniye olup bazı yerleri geçtikçe bize artı zaman vermektedir bu kısımlarada gereken sürede ulaştığımız takdirde. Oyunu ayrıyeten W, A ve D tuşları ile de oynayabiliriz. Oyunu olabildiğince hızlı bitirip birinci olabilmek için yarışmaktasınız. Size tavsiyem virajlarda elinizi gazdan çekin ve olabildikçe dar açıdan dönmeye çalışın.

Motorlu Atlama oyunu: Motorlu Atlama oyununda motorunuzla çok zorlayıcı parkurlardan atlar ve son derece adrenalin dolu bir oyun içeriğine kavuşabilirsiniz. Karşınıza gelecek olan atlama engellerinden en iyi şekilde atlamalı ve hiçbir şekilde de bu engellere takılmamanız gerekmektedir. Motorunuzu yön tuşları ile idare edebilir ve atlama noktalarından da boşluk tuşu ile atlayabilirsiniz. Her zaman için en eğlenceli oyun içeriğini sunan Motorla Atlama oyununda atlama çizgilerine dikkat etmeniz gerekmektedir. Atlama noktasını belirlerken çok geriden atlamak veya atlama noktasını kaçırmak atlayışların başarısız olmasına neden olacaktır.

EN ÇOK BEĞENİ KAZANAN YARIŞ OYUNU: FORZA MOTORSPORTS 6

İçerisinde 63 araç ve 6 lokasyona ait 20'den fazla pist bulunan bu oyunda 12 tane Driving Story isminde etkinlik bulunuyor. Bunlardan bir tanesi örneğin Lamborghini ile Ferrari'yi karşı karşıya getiren bir etkinlik.
Tabii oyunun DirectX 12 ve 4K çözünürlük desteği olduğunu da unutmamak gerek. Ekip zaten en başından beri yüksek çözünürlüklü modeller üzerinde çalıştığından görselliği daha da üst seviyeye çıkarmak konusunda çok sıkıntı yaşamamış.
Windows Store'larda satışa sunulan Forza Motorsports 6 oyunu, PC sürümünde Forza Motorsport 6 Apex isimiyle indiriliyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler