HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engelli gelin ve damatlar

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, engellilerin gelinlik ve damatlık defilesi renkli görüntülere sahne oldu.

Engelli gelin ve damatlar

Engelliler Kültür Sanat Derneği'nin Mudanya Belediyesi ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin desteğiyle tertiplediği gelinlik ve damatlık defilesi ilgi gördü. Güzelyalı Düğün Salonu'ndaki defileye Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cevdet Akaç, ile engelli aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Hayri Türkyılmaz, 2015 yılında çok önemli bir projeyi hayata geçireceklerinin altını çizerek,"Zeytin Dalı adını verdiğimiz evde bakım projemiz hayata geçecek. Yaşlılarımız, kimsesizlerimiz, engellilerimizin sağlık hizmetleri, temizlikleri gibi birçok ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.

Yeni doğan bebekler için ise "Uğur Böceği” projesinin yeni yılda gerçekleşeceğini vurgulayan Türkyılmaz, "Söz vermiştik; bizim yönettiğimiz Mudanya'da hiçbir yavrumuz, hiçbir vatandaşımız yatağına aç girmeyecek. Bunun için yola çıktık. Sizlerin desteği çok önemli, bize destek olun. Size söz veriyorum. Görev sürem bittiğinde Mudanya'da sıfır işsizlik, sıfır yoksulluk olacak. Bunu için gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından engellilerin üzerlerinde taşıdığı gelinlik ve damatlıklar sergilendi. Podyumda profesyonellere taş çıkaran engelliler büyük alkış aldı. Defilenin ardından protokol üyeleriyle birlikte pasta kesen gelin ve damatlar, adeta düğün havası estirdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler