HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engin Alan Meclis'te

MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, TBMM’deki odasına geldi. Yaklaşık yarım saat odasında kalan Alan, salı günü yemin edeceğini söyledi.

Engin Alan Meclis'te

Anayasa Mahkemesi’nin Balyoz davasına ilişkin ihlal kararı kapsamında dün Sincan Cezaevi’nden tahliye edilen Emekli Korgeneral MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, saat 16.45 sıralarında TBMM’ye geldi. Burada TBMM’nin 4’ncü katındaki odasına giden Alan, burada gazetecilere açıklamada bulundu.

Bir gazetecinin ’Duygularınızı alabilir miyiz?’ sorusuna Engin Alan, "Duygu diye bir şey yok. Geldik burayı gördük. Allah nasip ederse salı günü gelir görevimize başlarız. Duygu bu başka duygu yok bizde" dedi.

Bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesini ve ne zaman yemin edileceğinin sorulması üzerine Alan, "Kendisi salı günü grup toplantısı olduğu için Meclis’te. ’Ben yemin töreninde bulunmak istiyorum’ dediler. O nedenle Salı günü yemin edeceğim" dedi.

MHP’Lİ VEKİL ELİNİ ÖPMEK İSTEDİ

Engin Alan odasından çıkıp Meclis’ten ayrılmak için aşağıya inince yanında ulunan MHP’lilerden Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, eğilerek Alan’ın elini öpmek istedi. Ancak Alan izin vermedi ve iki milletvekili tokalaştı. Ardından Alan, aracına binerek TBMM’den ayrıldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler