HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan Bayraktar Trabzon'da vatandaşlara para dağıttı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Trabzon'da vatandaşlara bol bol para dağıttı.

Trabzon'da gençlere para dağıtan Çevre ve Şehirclik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın son görüntüleri akıllara 15 Nisan'da Edirne'de kanser hastası üniversite öğrencisi Dilek Özçelik'i getirdi. Özçelik, Bakan'dan bulunamayan ilaçları için yardım istemiş Bayraktar da hemen elini cebini atarak 200-300 lirayı genç kıza vermeye çalışmıştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Trabzon'da vatandaşlara bol bol para dağıttı. Bakan Bayraktar'ın para dağıttığı bu görüntüler, sosyal medyada çok ilgi gördü. Amatör kamera tarafından kaydedilen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın para dağıtma anları internet dünyasında tık üstüne tık rekoru kırdı.

EDİRNE'DE KANSER HASTASI GENÇ KIZA PARA VERMİŞTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 15 Nisan'da kanser tedavisi gören ve kendisinden ilaçlarının temini için yardım isteyen üniversite öğrencisi genç kızın cebine para koyup, ilaçları kendisinin almasını istedi ve 'düşürme' diye uyardı. Kendisine dilenci muamelesi yapıldığını söyleyerek alınan üniversiteli kız Selimiye Camii’nde namaz kılıp çıkan Bakan Bayraktar’a giderek, "Ben dilenci değilim, tedavim için yardım istedim" dedi ve cebine konulan parayı Bayraktar’ın eline tutuşturup ağlayarak uzaklaştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler