HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan, CNN Türk Ana Haber Spikeri Nevşin Mengü'yü hedef gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nevşin Mengü'yü hedef gösterdi. Erdoğan, Nevşin Mengü'ye Twitter'dan yaptığı paylaşımlar üzerinden yüklendi ve otobüsçü, taksici, muhtarlara kin kusmakla suçladı.

Erdoğan, CNN Türk Ana Haber Spikeri Nevşin Mengü'yü hedef gösterdi

CNN Türk Ana Haber Spikeri Nevşin Mengü, Twitter'dan attığı tweetlerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefine girdi. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Kurulu'nda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki konuşmasında Nevşin Mengü'nün başkanlık sistemiyle dalga geçtiğini söyledi. Erdoğan ayrıca Nevşin Mengü'nün otobüsçü, taksici ve muhtarlara kin kusmakla suçladı.

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Kurulu'nda konuşan Erdoğan, Nevşin Mengü'yü şu sözlerle hedef aldı:

"Eski CHP milletvekillerinden birinin kızı TV spikeri bir hanımefendi bizim otobüs şoförleriyle buluşmamızı içine sindirememiş. Kendince başkanlık sistemiyle otobüs şoförleriyle dalga geçiyor. Muhtar, taksici otobüs şoförü üçlüsü diyor. Adeta kin kusuyor. Tahkir ettiği kim bizatihi milletin kendisi. Bunların sandığa, milleti saygısı bu kadar. Taksici, şoför kim helal kazancıyla evine giden milletin saygın evladı."

NEVŞİN MENGÜ KİMDİR?

Siyasetçi ve avukat Şahin Mengü'nün kızı olan Nevşin Mengü, 1982 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlköğretimini Ankara'da tamamlayan Nevşin Mengü, ortaöğretimini ise TED Ankara Koleji'nde, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde tamamladı. Galatasaray Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi alan Nevşin Mengü, burada 'Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler' programını tamamladı.

Nevşin Mengü televizyonculuğa 2005 yılında Kanaltürk'te başladı ve burada Kadınlar Kulübü adlı programı sundu. Ardından bir yıl sonra Habertürk'de muhabirlik yapan Nevşin Mengü, One Ajans'tan gelen Tahran muhabirliği teklifi üzerine Habertürk'deki görevinden ayrıldı ve 1,5 yıl boyunca Ore Ajans'ın Tahran temsilcisi olarak görev yaptı. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'na prodüksiyon ve iletişim hizmetleri sağlayan One Ajans'ta bir süre görev alan sunucu, altı ay Hürriyet Gazetesi'nde de çalışmıştır. CNN Türk kanalında editörlük ve sunuculuk yapmaktadır.

2011 yılının Temmuz ayında Doğan Yayın Holding bünyesindeki Kanal D'nin ana haber sunucusu Mehmet Ali Birand'ın sağlık sorunları nedeniyle yayın yapamaması sonucu aynı gün iki farklı televizyon kanalında ana haber bülteni sunmuş ve televizyon tarihine geçmiştir.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler