HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan Genelkurmay Başkanı'ndan bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yakınlarındaki patlamayla ilgili olarak Genelkurmay Başkanı Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'dan bilgi aldı.

Erdoğan Genelkurmay Başkanı'ndan bilgi aldı

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişmeleri yakinen takip ettiğini, içinde Çarşı iznine çıkan askerlerin de bulunduğu halk otobüsünü hedef alan patlama hakkında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'dan da bilgi aldığını belirtti.

Saldırının ardından Başbakan'dan flaş karar

Başbakan Yıldırım, Kayseri'de meydana gelen patlamaya ilişkin ilgili bakanlardan bilgi aldı. Başbakan Yıldırım, Kayseri'deki terör saldırısı nedeniyle, Konya programını iptal etti.

Milli Savunma Bakanı Işık, İçişleri Bakanı Soylu, Sağlık Bakanı Akdağ ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Kayseri'ye gidiyor

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım, Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşları taşıyan otobüse yönelik terör saldırısı nedeniyle, Konya programını iptal etti.

Başbakan Yıldırım'ın, Kahramanmaraş programının ardından, Kayseri'ye gidebileceği belirtiliyor.

BAKANLAR DA KAYSERİ'YE GİDİYOR

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, terör saldırısının yaşandığı Kayseri'ye gidiyor.

Erciyes Üniversitesi yakınlarındaki terör saldırısının ardından, Milli Savunma Bakanı Işık, İçişleri Bakanı Soylu, Sağlık Bakanı Akdağ ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Kayseri'ye gitmek üzere yola çıktı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler