HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan'dan Bakan'a ve Vali'ye sert uyarı!

Başbakan Erdoğan, Rize'de katıldığı toplu açılış töreninde önündeki sehpada bulunan kitapçığı inceledikten sonra Şehircilik Bakanı Bayraktar'ı ve Rize Valisi Nurullah Çakır'ı sert bir şekilde uyardı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın Rize’de katıldığı toplu açılış töreninde önündeki sehpada bulunan bir kitapçığı inceledi, eşi Emine Erdoğan’la konuştuktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ’ı yanına çağırdı. Önünde çömelerek duran Bakan Bayraktar’a sert bir şekilde el hareketleriyle uyarılarda bulunan Başbakan Erdoğan’ı, yanında oturan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da dikkatle dinledi.

Başbakan ardından Rize Valisi Nurullah Çakır’ı yanına çağırdı, parmağıyla önündeki sehpaya vurarak uyarılarda bulundu. Bu sırada Emine Erdoğan’ın da başını sallayarak Başbakan’ın söylediklerini onaylaması dikkat çekti.

Bakan Bayraktar yerine oturduktan bir süre sonra tekrar Başbakan Erdoğan’ın yanına giderek konuştu.

ÇIĞLIK ATAN KADIN

Törenin ardından Başbakan Erdoğan, Rize Valiliği'ne girerek yetkililerle görüştü. Valilikteki toplantıya basın mensupları alınmadı. Bu sırada Valiliğe girerek Başbakan Erdoğan’la görüşmek istediğini söyleyen bir kadın, polisler kendine izin vermeyince çığlık atmaya başladı. Sinir krizi geçiren kadın polisler tarafından ekip otosuna bindirildi ve olay yerinden uzaklaştırıldı.

günün haberleri

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler