HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Erdoğan'ın can sıkıntısının asıl nedeni...'

Meral Akşener'in genel başkanı olduğu İYİ Parti'nin yüzde 20 olacağına ilişkin anketler olduğuna işaret eden Ahmet Hakan, İyi Parti’nin yüzde 20 alacak olması, AK Parti’nin canını sıkmaz" dedi. Geçen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve HDP'nin Recep Tayyip Erdoğan'a karşı aday çıkardığını anımsatan Ahmet Hakan, "Ancak şimdi tabloya durup dururken bir de Meral Akşener katılmış oldu. Erdoğan’ın işini bir parça zorlaştırabilir. Can sıkıntısının asıl nedeni budur" diye yazdı."

Meral Akşener'in genel başkanı olduğu İYİ Parti'nin yüzde kaç olacağı, merak konusu oldu. Konuyu köşesine taşıyan Ahmet Hakan, "İYİ Parti, AK Parti’nin canını neden sıkar?" başlıklı bugünkü yazısında "İYİ Parti’nin yüzde 20 oy alacağını falan söyleyen araştırmalar yayınlanıyor. Doğru mu, yanlış mı? Bilmem. Ama bildiğim bir şey var: İYİ Parti’nin yüzde 20 alacak olması, AK Parti’nin canını sıkmaz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti, AK Parti’nin canını nasıl sıkacağını ise Ahmet Hakan, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki tabloyu anımsatarak aktardı. "Cumhurbaşkanlığı seçiminin aktörleri belliydi: Tayyip Erdoğan, CHP adayı ve HDP adayı... Böyle bir tablodan Erdoğan’ın yüzde 50 artı 1’i yakalaması mümkün olabilirdi" diyen Ahmet Hakan, "Ancak şimdi tabloya durup dururken bir de Meral Akşener katılmış oldu. Böyle bir seçeneğin ortaya çıkması, Erdoğan’ın işini bir parça zorlaştırabilir. Can sıkıntısının asıl nedeni budur" iddiasında bulundu.

Yazının tamamını okumak için tıklayın


En Çok Aranan Haberler