HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan'dan kadınlar için çağrı

Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan, şort giydiği için saldırıya uğrayan Asena Melisa Sağlam'ı köşesine taşıdı. Muhafazakarlara seslenen Ertuğrul Özkök, "Sen de göreceksin ki, otobüsteki, metrodaki, vapurdaki tecavüzcü giderek pervasızlaşıyor. O salyalı ağzıyla açık açık, 'Tecavüze geliyorum' diyor" ifadelerini kullandı. Ahmet Hakan ise, "Gelin, bundan böyle 'Öyle değil böyle giyineceksin' falan diye kafa ütüleyen her yavşağa karşı 'Sana ne ulan, sana ne' bayrağını yükseltelim" dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, 'O yarın çıkacak, öbür gün mahallemizde' başlıklı bugünkü yazısında, "Muhafakar mahalledeki kardeşim... Şu surata iyi bak... İyi tanı bu suratın arkasındaki kafatasını...Bu adam senin kızının da, senin kız kardeşinin de, senin nişanlın, senin eşinin de bindiği otobüste saldırdı bir kıza..." ifadelerini kullandı. Özkök şöyle devam etti:

'O SALYALI AĞZIYLA AÇIK AÇIK, 'TECAVÜZE GELİYORUM' DİYOR'

Bu surata iyi bak, bir de ağzından çıkan lafa... Sen de göreceksin ki, otobüsteki, metrodaki, vapurdaki tecavüzcü giderek pervasızlaşıyor... Bahane bile aramıyor artık... O salyalı ağzıyla açık açık, 'Tecavüze geliyorum' diyor... Bir adım ötesi tecavüz, iki adım ötesi o kadının başını taşla ezmek... Muhafazakâr kardeşim, sakın ola 'O kız şortlu' falan diye düşünüp, sırtını çevirip geçme... Bil ki ar, edep, insanlık duygusunu kaybetmiş bu surat senin mahallene de gelecek.

'SENİN MAHALLENE DE İNECEK BU HAYDUT, BU KIZIŞMIŞ MAHLUK'

Senin kızına, kız kardeşine, karına, nişanlına da tasallut edecek. Şortlu bulamayınca pantolonlusuna, pantolonlusunu bulamayınca, mantolusuna, başı açığını bulamayınca, başı örtülüsüne de gelecek. Senin mahallene de inecek bu haydut, bu kızışmış mahluk.

AHMET HAKAN: KAFA ÜTÜLEYEN HER YAVŞAĞA KARŞI 'SANA NE ULAN, SANA NE' BAYRAĞINI YÜKSELTELİM

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ise, 'Hayatımıza burnunu sokanlara kılık kıyafetimize karışanlara karşı milli mutabakat çağrısı' başlıklı bugünkü yazısında, "Gelin, bundan böyle... 'Öyle değil böyle giyineceksin” falan diye kafa ütüleyen her yavşağa karşı...'Sana ne ulan, sana ne' bayrağını yükseltelim. Gelin, bundan böyle... 'Bilmem ne ayında böyle giyinilir mi?' falan diye bik bikleyen her din zabitine karşı... 'Yürü git işine, hadi hadi hadiii' sloganını atalım" yönünde bir çağrı yaptı. Ahmet Hakan şöyle devam etti:

[

Son dakika! Şortlu kıza saldıran saldırgan Ercan Kızılateş tutuklandı](https://www.mynet.com/son-dakika-sortlu-kiza-saldiran-saldirgan-ercan-kizilates-tutuklandi-110103108396)

Gelin, bundan böyle... Sokakta, minibüste, otobüste... Şort ya da başörtüsü... Mini etek ya da cüppe... Herhangi bir kıyafet aşağılamasına karşı... Anında “Hop” diyelim. Gelin, bundan böyle... Yaşam tarzımıza karışma hakkını kendinde görenlere... Din zabitliğine soyunanlara... Kılık kıyafet polisliği yapmaya kalkışanlara... “Sen kimsin, kimsin sen” çekelim.


En Çok Aranan Haberler