HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esas 67 Burda AVM’den miniklere unutulmaz doğum günü

Esas 67 Burda AVM, Kıds Club etkinlikleri kapsamında o ay doğumlu çocuklara her ayın son cumartesi günü doğum günü partisi düzenlenecek.Kentin buluşma noktası Esas 67 Burda AVM, çocuklar için düzenlediği etkinliklere tüm hızıyla devam ediyor.

Esas 67 Burda AVM’den miniklere unutulmaz doğum günü

Esas 67 Burda AVM, Kıds Club etkinlikleri kapsamında o ay doğumlu çocuklara her ayın son cumartesi günü doğum günü partisi düzenlenecek.
Kentin buluşma noktası Esas 67 Burda AVM, çocuklar için düzenlediği etkinliklere tüm hızıyla devam ediyor. Esas 67 Burda AVM’ nin minik ziyaretçileri, doğum günlerinde unutulmaz bir gün yaşıyorlar. Esas 67 Burda AVM, her cumartesi günü 13:00 ile 16:30 saatleri arasında birbirinden eğlenceli atölye çalışmalarında alınan kayıtlar ile o ay doğumlu çocuklara her ayın son cumartesi günü doğum günü partisi düzenliyor. Her ay miniklere özel doğum günü partisi düzenleyerek, çocuklara unutulmaz bir doğum günü anısı hediye etmeyi amaçlayan Esas Burda AVM, Şubat ayı doğumlu minikleri 24 Şubat saat 12.00’da etkinlik alanında buluşturacak. Esas 67 Burda AVM Doğum Günü Partisi’nde çocuklar palyaço ile beraber birbirinden farklı oyunlar oynayarak müzikler eşliğinde dans edecek. Pasta ve içecek ikramlarıyla mutlu olacak minikler, aldıkları doğum günü hediyeleri ile partinin tadını doyasıya çıkaracaklar.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler