HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esenyurt'ta suç örgütü operasyonu; 36 gözaltı

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 26 Mayıs Cuma günü Esenyurt'ta 'Silah ticareti', 'Kaçakçılık', 'Kasten yaralama', 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' gibi suçları işlediğini belirlediği şebekeye yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 36 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 8 tabanca, 2 av tüfeği, 349 mermi, 1 milyon lira değerinde 29 parça senet ve 6 çek ile 29 bin 500 lira para ele geçirildi.

12 günde emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi 29 Mayıs Polikliniği'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, adliyeye sevk edildi. Operasyon kapsamında arama yapılan adreslerde ele geçirilen 8 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, 29 senet, 6 çek ve 29 bin 500 lira basın mensuplarına gösterildi.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi. Polis ekipleri evlerde arama yapması ve bazı şüphelileri gözaltına alması kaydedildi. Yapılan aramalarda tabancaların bulunması ve çok sayıda mermi bulunduğu görüntülere yansıdı. Ekipler bazı şüphelileri de araçlarından indirerek gözaltına alması polis kameraları tarafından kaydedildi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler