HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşine fuhuş yaptıran koca tutuklandı

Adana'da eşine fuhuş yaptıran koca tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Orhan Y.'nin (37) dini nikahlı eşi N.T.'ye (37) fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Ahlak polis ihbar üzerine Seyhan ilçesi, Ziyapaşa Mahallesi'ne gidip çiftin kaldığı evi takibe başladı. Bir süre takip yapan polis eve sürekli erkeklerin girip çıktığını görünce müşteri kimliğinde şahsa telefonla ulaştı. Müşteri kimliğindeki polis, Orhan Y.'den kendilerine birlikte olmak için kadın ayarlamasını istedi. Müşterilerinin polis olduğunu anlamayan zanlı, kendi evine çağırdı. Eve gelen polis ekipleri, ilişki için 100, evi kullanma karşılığında da 20 TL'yi teslim etti. Önceden seri numarası alınmış olan paraları cebine koyan zanlı, gözaltına alındı.

Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen Orhan Y., eşinin kendisi ile birlikte olmaya başlamadan önce de fuhuş yaptığını ileri sürerek, "Madem fuhuş yapıyor, 'niye ben kazanamayım' diyerek yanıma aldım. Hem koruyorum, hem de para kazanıyorum" dediği öğrenildi. Fuhşa aracılık yapmak, yer temin etmek ve insan ticareti yapmak suçlarından daha önce de hakkında 2 kez işlem yapıldığı belirlendi. Zanlının eşinden iki çocuğu olduğu ve bu evde çocukların yanında eşine fuhuş yaptırdığı tespit edildi.

Zanlı ifadesinin alınmasını ardından önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye götürülen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler