HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşini öldürüp intihara girişti

İstanbul Kağıthane'de bir kafede tartıştığı karısını öldüren kişi intihar etti

Eşini öldürüp intihara girişti

Olay Kağıthane Seyir Caddesi üzerindeki bir kafede saat 16:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre boşanma aşamasında olan Barış Turhan ile Bahar Turhan (34) konuşmak için bir kafede buluştu.

Çiftin konuşması tartışmaya dönüşünce Barış Turhan, tabancayla kafede eşi Bahar Turhan'ı vurdu. Turhan ardından kendi başına da ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahar Turhan ve Barış Turhan kurtarılamadı.

Olay yeri inceleme ekipleri polis şeritleriyle çevrilen kafede çalışma yaptı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Güvenlikçi cinayetinden 'gizli aşk' çıktı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde özel güvenlik görevlisi 46 yaşındaki Abdullah Yırtan cinayetinin altından ise 'gizli aşk' iddiası çıktı.

Öldürülen Yırtan'ın eşi 1 çocuk annesi 39 yaşındaki Vildan Yırtan ile aşk yaşadığı öne sürülen aile dostları 41 yaşındaki Musa Sezer tutuklandı. İki şüpheli de susma haklarını kullanarak konuşmadı.

Meşelik Mahallesi'ndeki Kadıncık Irmağı üzerinde bulunan Kadıncık-1 Hidroelektrik Santrali'nde çalışan güvenlik görevlisi Abdullah Yırtan,23 Ocak'ta tabancayla öldürüldü.İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan'ın talimatı ile Mersin'den oluşturulan özel ekip, Tarsus Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerle birlikte cinayetin üzerindeki sır perdesini aralamak için çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı teknik ve fiziki takip sonucu Abdullah Yırtan'ın eşi Vildan Yırtan ile çok samimi arkadaşı olan ve aynı şirkette servis şoförü olarak çalışan Musa Sezer'in cinayet günü ve öncesi çok sayı da telefon görüşmesi yaptığı saptandı. Ayrıca Musa Sezer'in telefonunun olayın meydana geldiği saatler içinde kapalı olduğu ve işlenen cinayetin ardından açılarak Vildan Yırtan ile çok kısa süreli bir görüşme yapıldığı belirlendi.

Birlikte tatil yapmışlar

Musa Sezer'in, Abdullah Yırtan'ın cenazesinin defin işleriyle bizzat ilgilendiği, taziyeler sırasında da sürekli ailenin yanından olduğu saptandı. Vildan Yırtan'ın ayrıca 27 Ocak'ta kişisel Facebook sayfasında ise, 'Rahmetli eşim Abdullah Yırtan'ın cuma günü akşam saat 17.00'da 7'inci yemeği yapılacaktır. Eşe dosta duyurulur" paylaşımda bulunduğu belirlendi.

/


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler