HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski AKP'li Başkan: Balıkla ayran gitmiyor

Alkol düzenlemesini eleştiren eski AK Parti Güzelbahçe ilçe Başkanı Kerim Çetin, “AK Parti’liyim ama balıkla da ayran gitmiyor” dedi.

Eski AKP'li Başkan: Balıkla ayran gitmiyor
AK Parti Güzelbahçe eski İlçe Başkanı Kerim Çetin, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yaptığı açıklamada alkol düzenlemesini eleştirdi.
Esprili bir dille düzenlemenin faydası olduğunu belirten Çetin, “Daha programlı olup saatlere karşı hazırlıklı olmamız sağlandı. Netice olarak saat 22’ye kadar içkimizi alıp, gece yarısı tekel bayii aramayacağız. Ayrıca bu düzenleme yedekli olmamızı sağladı. Ama pide yerken milli içkimize devam yaşasın ayran” diye yazdı.
Çetin, daha sonra yazdığı mesajda ise “Kimse kusura bakmasın. AK Parti’liyim ama balıkla da ayran gitmiyor be. 22’ye kadar da olsa gitmiyor” ifadesini kullandı.
Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Çetin, düzenlemeye yönelik eleştirisinin kişisel olduğunu vurgulayarak, "Hükümetimizin getirdiği alkol yasağı ile ilgili düzenlemeye mizah katarak yaptığım eleştirim tamamen kişiseldir. AK Parti üyesi olmam doğru bulmadığım kararlara eyvallah dememi gerektirmez. Siyasi düşünce ve üyelik ayrıdır, yaşam tarzıma göre yorum yapmam ayrıdır” dedi.
Daha önce "Milli içkimiz ayrandır" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili en son yaptığı açıklamada, "Kafa kıyak dolaşan bir nesil istemiyoruz" demişti.
[Tüm haberler](https://www.mynet.com/haber)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler