HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski Bakan Bozdağ’dan Resmi Gazeteli IŞİD cevabı

Adalet Eski Bakanı Bekir Bozdağ Türk Hükümeti'nin DEAŞ terör örgütünü desteklediğinin kuru bir iftira olduğunu bildirdi ve DEAŞ'ın terör örgütü ilan edildiği Resmi Gazete'nin sayı ve tarihini verdi.

Bozdağ, sosyal medyadaki mesajlarında Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iftirasını yapanların ülkenin huzur, istikrar ve iç barışını bozup, kriz/kaos isteyen karanlık çevreler olduğunu belirtti.

Dünya'da DEAŞ'i ilk defa terör örgütü ilan eden ülke ve hükümetin Türkiye ve Türk Hükümeti olduğunu belirten Bozdağ, "Cumhurbaşkanı, Başbakan/bakan beyanları açık/nettir. Bakanlar Kurulu'nun 30.9.2013 tarih ve 5428 Sayılı Kararı ile DEAŞ terör örgütü ilan edildi. Karar,10 Ekim 2011'te Resmi Gazete'de yayımlandı. DEAŞ da PKK da birer terör örgütüdür. DEAŞ'lılar da PKK'lılar da elleri kanlı/vahşi katillerdir. Biri dini, diğeri ırkı kullanıyor. DEAŞ da PKK da uluslararası proje eli kanlı birer terör örgütüdür. Dini, ırkı kullanarak insanları kandırıp ölmeye/öldürmeye gönderiyorlar. DEAŞ ile PKK terör örgütleri/eylemleri, Türkiye'ye zarar veriyor. Türkiye üzerinde hesabı olan dış/karanlık güçlerin amacına hizmet ediyor. Aklı/kalbi hür olan, ideolojik esir olmayan, havaya göre değil de gerçeğe göre hareket eden hür düşünenler, bu hakikati görüp, terörü reddeder" dedi. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler