HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir'de patlama: 4 ölü

Eskişehir'de bir fabrikada patlama meydana gelirken, ilk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğü bildirildi.

Eskişehir'de patlama: 4 ölü

Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru, Teksan Sanayi Sitesi'nde bir fabrikada meydana gelen patlamada ölenlerin sayısının 4 olduğunu açıkladı. Bir işçinin ise Cuma namazına gittiği belirlendi.

[

****](http://video.mynet.com/habervideo/Eskisehir-de-patlama-4-olu/1457476/)

Patlamanın ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Kuru, öğleden sonra Teksan Sanayi Sitesi'nde kimsayasal madde üretimi yapan fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldiğini kaydetti. Kuru, patlamada 4 işçinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Bu arada, söz konusu fabrikada çalışan sayısının 5 olduğu, ancak 4 işçi hayatını kaybederken, bir işçinin ise Cuma namazına gittiği ortaya çıktı.

Öte yandan, fabrika yetkililerinin Teksan Kooperatifi'nden makina üretmek için kiralama yaptıkları, ancak yetkililerin fabrikada taş kırmak için kimyasal madde üretmeye başladıkları belirtildi.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Eskişehir'deki fabrika patlamasında ölenlerini kimlikleri belirlendi. Patlamada ölen işçilerin isimlerin biyoloji mühendisi Melih Duran, Ahmet Uysal (23), İsmail Tünel (22), Umut Küçükarabacı (22) olduğu öğrenildi.

(CHA)

En Çok Aranan Haberler